Opinii

Ingrijorarile selectiv-propagandistice ale baronului

Corneliu Condurache
8 ian 2008 752 vizualizări
Desi, asa cu am mai scris din acest colt de pagina, Vrancea n-a fost lovita de viscolul ultimelor zile precum judetele din sudul Romaniei sau Bucuresti, autoritatile judetului nostru au dat buna parte din masura capacitatii lor de a actiona in situatii de iarna adevarata.

Ultimii care au dat chix au fost edilii Focsaniului, carora in cursul zilei de luni le-au trebuit ore bune pina sa scoata utilajele de deszapezire pina si pe arterele principale ale capitalei de judet, daramite pe strazile din celelalte zone!.

Bazindu-se probabil tocmai pe cauzele susmentionate, abia intors din concediul sarbatorilor de iarna si sesizind nemultumirile justificate ale focsanenilor, Marian Oprisan n-a ratat ieri ocazia de a emite un "Comunicat de presa". Prin intermediul acestuia,intr-un limbaj ce nu mai are nevoie de vreun comentariu, "seful judetului" il indeamna pe primarul Decebal Bacinschi "sa treaca de urgenta cu toate fortele umane si materiale pe care le are la dispozitie ("¦) la curatirea eficienta a tuturor bulevardelor, strazilor si trotuarelor din municipiu", mentionindu-i imperativ ca pentru asta "trebuie sa lucreze 24 de ore din 24, atit timp cit va fi nevoie"!!!

Cit de sforaitore si propagandistica este o astfel de interventie si mai ales daca n-ar fi fost mai eficient si de bun simt un telefon dat de presedintele Partidului Social Democrat subordonatului sau politic, aflat in scaunul de primar al Focsaniului, pentru rezolvarea "problemei cetatenilor" din Focsani, puteti aprecia fiecare dintre dumneavoastra.

Si-ar mai fi de lamurit o chestiune: despre deszapezirea drumurilor judetene - multe din ele cu nimic mai satisfacatoare din punct de vedere al starii lor privind circulatia pe timp de iarna decit cele din Focsani - afacere adjudecata al doilea an consecutiv de o firma avind strinse legaturi cu consilierul PSD Victor Roman, din subordinea sa, de ce nu pomeneste nimic in Comunicate de presa baronul?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.