Opinii

Evolutii presupunind transformari ce nu trebuie excluse

Corneliu Condurache
27 dec 2007 591 vizualizări
Desi era o problema pe care se angajase s-o lamureasca singur de mai de multa vreme, intrebat de redactorii Ziarului de Vrancea despre modul in care a decurs primirea in Partidul National Liberal a lui Ionel Duta, directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor de pe aceste meleaguri

seful liberalilor din judet a mentionat ca, citind indignarea din ochii colegilor sai la aflarea vestii - din presa, cel mai probabil! - s-a hotarit sa nu mai supuna la vot "chestiunea" in Biroul Permanent Judetean. Episodul urmeaza unui anunt la fel de curios pe care tot deputatul de Vrancea, Nini Sapunaru, l-a facut saptamina trecuta odata cu dezvaluirea publica a vestii revenirii in PNL a fostului lider local al conservatorilor, Manole Merchea. Atunci s-a anuntat ca acesta din urma va activa in cadrul Biroului municipal al organizatiei Focsani a liberalilor vrinceni, fara a se mentiona daca hotarirea cu pricina s-a votat in vreun for statutar al partidului, cind si daca este posibila o asemenea masura doar prin exprimarea dorintei presedintelui de la judet.

Desigur, o varianta de tipul aratat nu trebuie deloc exclusa. Mai ales daca s-a trecut la adoptarea vreunui tip de "democratie originala" in viata interna de partid a PNL.

Iar ultimele desfasurari de forte ce-au putut fi vazute inclusiv prin Vrancea in cea mai recenta perioada nu fac iarasi, orice s-ar spune, imposibil un astfel de deznodamint.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.