Opinii

Orban, sansa lui Bostan

Corneliu Condurache
19 dec 2007 746 vizualizări
Asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, intors de la Bucuresti - probabil cu asigurarile ca nu a fi schimbat din functie in buzunar - inspectorul general al Inspectoratului Scolar Vrancea, Iordache Bostan, a tras singura concluzie de care putea fi el capabil.

S-a suparat pe presa refuzind sa-i mai dea informatii legate de invatamintul vrincean, altfel decit prin purtatorul de imagine al institutiei. Intr-adevar, fara presa, in afara faptului ca n-ar fi avut vreo emotie legata de pastrarea scaunului - ce-i vizibil c-a-nceput sa-i cam placa -Iordache Bostan si-ar fi putut musamaliza nestingherit fuga de la locul accidentului dupa un model pe care l-a vazut ieri nu doar aplicat, dar si ridicat pe noi culmi de impertinenta si dispret fata de lege de catre colegul sau de partid, ministrul transporturilor.

Pai, daca aplica Ludovic Orban la Bucuresti asemenea metoda, de ce-ar avea vreo jena s-o utilizeze Iordache Bostan la Focsani?!

De altfel, se poate usor observa ca radicalimsul secretarului de stat de la Minsiterul Educatiei si Invataintului, Sevtlana Preoteasa - care nu vedea pina acum doua zile o alta varianta decit demisia sau demiterea neconditionata a lui Bostan - s-a stins si el destul de curios si fara explicatii dupa ce liberalii vrinceni au scaldat-o in cazul sefului invatamintului de pe aceste plaiuri. Acum nu-i exclus sa se mai fi ivit o sansa. Scapa Orban, ramine ca in tren si cu Bostan; daca nu, evolutiile pot lua intorsaturi mai complicate.


PS Ce s-ar fi intimplat, oare, cu Orban si Bostan daca nu erau politicieni si mai ales la putere?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.