Opinii

Intrebare legitima

Corneliu Condurache
13 dec 2007 751 vizualizări
Asa cum ati putut afla, seful Inspectoratului Scolar Judetean, Iordache Bostan, a fost zilele trecute protagonistul unui nedorit eveniment rutier.

In calitate de conducator auto a accidentat pe trecerea pietoni o eleva din Focsani. Interpretind in stil cel putin original legile tarii privind circulatia pe drumurile publice - cum face de citeva luni bune si cu diversele probleme ale invatamintului vrincean -, inspectorul general in functie al judetului a plecat de la locul accidentului. Afirmind stupefiant, dar cu o sinceritate dezarmanta, ca ar fi facut acest lucru deoarece in opinia sa ce s-a intimplat luni pe zebra din fata Spitalului Judetean din Focsani nu constituie un accident, ci o greseala a fetei care a agatat oglinda masinii condusa de el din cauza nehotaririi de care-a dat dovada in traversarea strazii! Desigur, este greu daca nu imposibil sa comentezi sau sa analizezi o asemenea viziune si mai ales comportament al conducatorului auto vis-a-vis de cele petrecute la evenimetul rutier amintit. In masura sa faca un astfel de lucru sint numai cei autorizati in domeniu. De comentat ar fi, poate, vehicularea necesitatii demiterii sau demisiei lui Bostan.

Pai si-n aceasta privinta ar fi normal sa aprecieze oportunitatea gestului persoanele importante care l-au pus si mentinut pe fostul lider de sindicat in functia pe care o ocupa astazi. Cu amendamentul ca aflindu-ne in Vrancea ar merita sa ne punem insa macar o intrebare legitima: Daca pe aceste meleaguri seful judetului, inculpat intr-un dosar penal trimis de doi ani in judecata pentru prejudicierea bugetului Vrancei si al Guvernului are-n continuare nestingherit in virful pixului fonduri de acelasi fel, dar de valori infinit mai mari, ce mai conteaza ori incomodeaza un inspector scolar general cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa a unei eleve si parasirea locului accidentului?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.