Opinii

Molima exercitiului de admiratie

Corneliu Condurache
11 dec 2007 619 vizualizări
Ieri subliniam curiosul comportament al sefilor Partidului Democrat filiala Vrancea care ii vad vinovati pentru procentele sub media de 26% a judetului obtinute de 35 organizatii la Alegerile Europarlamentare doar pe cei subrdonati lor ei asumindu-si doar succesele.

La fel preocuparile aproape insesizabile privind inexistenta unor organzatii locale capabile sa se lupte cu sanse cu cele ale Partidului Social Democrat sau Partidului National Liberal care au venit dupa alegerile din 25 noiembrie cu procente de peste 50,60,70 sau chiar 80 % voturi in favoarea formatiunilor politice ce le-au reprezentat. Aveam insa sa constat in aceiasi zi ca circula parca o molima in spectru politic vis a vis de un astfel de comportament. Concret un reprezentant trimis de la "centru" al Partidului Conservator a analizat tot ieri cu intransigenta rezultatele rusinos de mici obtinute de sucursala Vrancea a partidului sau la alegerile europarlamentare de acum doua saptamini descoperind bineinteles vinovati ( si mentionind o parte din ei chiar in fata jurnalistilor din presa locala cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea)doar membri plasati sub el in organigrama formatiunii lui Dan Voiculescu.Datorita unor activisti de felul mentionat conservatorii n-au fost votati in Vrancea cu 14 zile in urma nici de proprii membri ce apareau in scripte in opinia senatorului Pascu trimis sa faca ordine in organizatia PC din judetul nostru.

De aici rezulta limpede ca ei- amintitii membri conservatori -nu existau foarte probabil decit pe hirtie.Dupa toate aceste vesti urmeaza inevitabil intrebarea logica.

Cine o fi impiedicat reprezentatii de la centru ai conservatorilor sa verifice pina acum daca conducatorii organizatiei lor din Vrancea le spun adevarul?! Cum n-au facut-o acum n-au decit sa-si admire procentele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.