Opinii

Confirmari asteptate

Corneliu Condurache
3 dec 2007 764 vizualizări
Surpriza sfirsitului de saptamina din viata politica locala pare a fi constituit-o prezenta lui Marian Oprisan la receptia oferita de Traian Basescu cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Prezentarea curioasei intimplari de catre impricinat ca pe o favoare personala (pretinzind in ziarul sau ca el a fost singurul invitat din Vrancea) a fost contrazisa de purtatorul de cuvint al Presedintiei, Valeriu Turcan, care a precizat ca au primit astfel de invitatii toti presedintii de Consilii Judetene si primarii municipiilor resedinta de judet din tara.

Cum se impaca declaratiile de aprig sustinator al restructurarii clasei politice si al intensificarii si eficientizarii luptei anticoruptie a presedintelui cu invitarea la o manifestare de un asemenea rang la Palatul Cotroceni a unui personaj ca Oprisan, este destul de putin probabil sa simta cineva nevoia sa dea vreun fel de lamuriri.

Explicatia cu protocolul ar putea fi, desigur, invocata, insa cit este ea de convingatoare ramine la aprecierea fiecaruia dintre dumneavoastra.

S-ar pune in acelasi context intrebarea: cum poate fi interpretata prezenta baronului de Vrancea la Palatul Cotroceni si ce semnificatii are ea, in conditiile in care liderii Partidului Social Democrat au declinat invitatia?!

Nu-i deloc exclus sa avem de a face cu perierea nu tocmai dezinteresata a prestatorului si gudurarea aceluiasi personaj pe linga cel mai puternic om politic al zilei, similara odelor din categoria celor pe care seful PSD Vrancea i le inalta lui Adrian Nastase in vremurile cind il considera pe acesta ca fiind pe cai mari. Sa ne amintim nu numai ca invitatul surpriza de vineri de la Cotroceni incerca tot timpul sa-l imite pe seful sau, dar ii mai si susura in urechi ca atunci cind vine el in Vrancea "rasare soarele" sau ca-i "capabil sa conduca nu doar Romania, ci Europa". Pina unde merg asemanarile in cazul despre care-i vorba cu cel amintit de dinainte de decembrie 2004, si cind va veni vremea ca baronul acestor plaiuri sa nu mai fie preocupat de a fi in gratiile lui Basescu, doar timpul ne va demonstra.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.