Opinii

Pasivitate curioasa

Corneliu Condurache
26 oct 2007 716 vizualizări
Pina la urma modul in care a fost folosit Consiliul Judetean Vrancea intr-o actiune de partid marca Oprisan la Bruxelles - culmea, si pe banii contribuabililor din Uniunea Europeana! - a ajuns intr-un final si la urechile comisarului roman pentru multilingvism, Leonard Orban

Faptul ca atit baronul initiator cit si unealta acestuia, eurodeputatul Cristian Dumitrescu, au omis sa-i aduca la cunostinta reprezentantului Romaniei in Comisia Europeana smecheria la care au recurs pentru a-si stimula inainte de campaniile electorale ce urmeaza exclusiv primarii si activul Partidului Social Democrat din judet, nu-i de mirare.

Curios pentru mine este cum de nici unul dintre liderii liberali din Vrancea sau de la Bucuresti nu au considerat nimerit sa-l informeze preventiv pe Leonard Orban cu cine are de a face

si in ce poate fi transformata o initiativa a Comisiei Europene si a Comitetului Regiunilor -"Open Days"- gindita pentru cu totul alte scopuri decit pentru "ghidusii" de partid inmugurite prin mintile de satrapi ale baronilor locali din Romania.

L-ar fi scutit de ipostaza in care a aparut si a si fost prezentat pe anumite canale media din Vrancea cu o promptitudine demna de a trezi suspiciuni imediat dupa intoarcerea in judet a delegatiei PSD din excursia de la Bruxelles.

Faptul ca Orban a luat distanta fata de o astfel de interpretare, cum ati putut citi in editia de ieri a Ziarului de Vrancea, face ca orice fel de comentarii pe aceasta tema sa fie de prisos.


P.S Daca excusia de partid facuta sub egida Consiliului Judetean Vrancea (in care-s reprezentate mai multe forte politice, oricit i-ar placea "sefului de judet" sa fie altfel) ar fi fost prezentata la Bruxelles exact ceea ce-a fost, probabil ca multi de pe acolo

s-ar fi intrebat daca Vrancea este o regiune din Cuba sau Belarus


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.