Opinii

Vrancea si europarlamentarele

Corneliu Condurache
17 oct 2007 852 vizualizări
Odata cu apropierea datei la care vor avea loc alegerile europarlamentare, incep inevitabil sa fie adusi la cunostinta potentialilor votanti candidatii care vor aparea pe listele diverselor formatiuni politice intrate in competitie.

Asa cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, a debutat in Focsani si instalarea panourile electorale. Prin urmare, nu va fi deloc dificil ca vrincenii sa poata afla cine-s candidatii care-i reprezinta de pe aceste meleaguri. Astfel, curiosii vor constata ca pe liste apar patru reprezentanti ai partidelor politice din Vrancea. Acestia sint: locul 19, Sorin Hornea - Partidul Liberal Democrat; locul 26, Raluca Ioan - Partidul Democrat; locul 34, Gabriela Ezaru - Partidul Initiativa Nationala si locul 35, Gabriel Copaci - Partidul Noua Generatie. Partidul National Liberal, Partidul Social Democrat, respectiv Partidul Conservator nu au nici un reprezentant din Vrancea pentru scrutinul de la sfirsitul lunii noiembrie.

Parcurgind informatiile de mai sus, este cu neputinta sa nu incerci a te intreba daca exista vreo legatura intre pozitiile ocupate de candidatii vrinceni si modul in care-i perceput judetul in intreg spectrul politic? Oricum te-ai pozitiona, probabil este greu sa ocolesti raspunsul afirmativ la o chestiune de acest gen. Si sa nu concluzionezi ca realitatea cruda e asta, vizibila inclusiv pe listele pentru europarlamentare, nu cea de prin discursurile gaunoase si propagandistice pe care vi le tot indruga diferiti politicieni prin conferintele saptaminale de presa sau cu alte prilejuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.