Opinii

Povesti cu Feti-frumosi.

Corneliu Condurache
26 apr 2005 729 vizualizări
Cine nu-si mai aduce aminte ce taraboi s-a mai facut si mediatizat prin tropetele de partid - cunoscute si finantate prin defel putini bani publici - prin 2003, 2004?

Cine nu-si mai aduce aminte ce taraboi s-a mai facut si mediatizat prin tropetele de partid - cunoscute si finantate prin defel putini bani publici - prin 2003, 2004?

Cind cumatrul lui Oprisan, actualul deputat de Vrancea, George Baesu,era vajnic prefect si scotea din joben, precum iluzionistii de la circ iepurasii de urechi, marii incompatibili din judet.

Ei erau, daca ne aducem aminte bine, fostul sef al taranistilor vrinceni, Radu Minea, fosta primarita de la Urechesti (facind parte intre putinii primari de la acea ora din Vrancea care nu semnau curent scrisori de adeziune si nu rechemau in postul politic baronul de Vrancea care era tocmai "autosuspendat") si actualul director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, Dumitru Dila, matrasit si repus apoi in scaun (cu vina impardonabila atunci, de a nu fi raspuns corespunzator comenzii de a inchide prin OPC un ziar care le producea disconfort cumetrilor)

Spre marea noastra surpriza, am aflat, iata, zilele astea o veste care mai sa ne taie rasuflarea, de emotie!

Este foarte posibil ca in acest timp sa fi stat bine pitit (cel mai probabil, sub scutul blindat de sef al judetului-feuda si incumetririi cu reprezentantul guvernului in teritoriu de la cea vreme) un "crapalau" de luat in seama in ceea ce priveste incompatibilitatea. Exact seful Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, nimeni altul decit fix in acelasi timp presedintele Consiliului Judetean. El pare a fi stat citiva anisori buni pe un asemenea scaun frumusel si bine capitonat si nimeni sa nu fi avut curajul la a-l deranja in vreun fel, desi se birfeste intens ca legea ar spune in spiritul si litera ei iata altceva.

Bietul cumatru Georgica cit efort o fi depus el, saracul, si ce fel de ochelari si-o fi montat, sa nu-l vada pe Marian cum nu-si poate da jos haina de presedinte de CJ, atunci cind se schimba in camasa de sef al ATOP!

Ce framintari si ce drama sfisietoare de familie, ca prin telenovele, trebuie sa fi avut loc!

Noroc c-a venit la timp schimbarea din decembrie 2004.

Si mult incercatul fost prefect a mai putut scapa de stresanta povara, gasindu-si, prin merite deosebite, desigur, locul pe un scaun (cel putin la fel de bun si ergonomic, precum cel al cumatrului din dotare) de deputat in Parlamentul Romaniei.

A fost greu, dar iata ca a meritat.

Ca-n povestile cu Feti-frumosi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.