Opinii

Evolutia motiunii

Corneliu Condurache
27 sep 2007 630 vizualizări
Asa cum se stie, motiunea de cenzura a fost depusa in Parlament de catre Partidul Social Democrat. Astazi ar urma citirea documentului, iar pe 3 Octombrie discutarea si votul. Dezbaterile sint, insa, in toi prin mai multe medii.

Pot fi auzite, vazute sau citite in aceste zile fel de fel de pareri sau comentarii ale politicienilor ori diversilor analisti referitoare la sansele de reusita ale demersului PSD. Pina la urma, ultimul cuvint il vor avea alesii neamului cu interesele lor si ale formatiunilor politice de care apartin. La cum pot fi percepute, insa, realitatile momentului de pe aici, de prin Vrancea, putem anticipa evolutii posibile. Este greu de crezut ca indivizi care au dusmani comuni de genul Directia Nationala Anticoruptie si procurorul sef de sectie Doru Tulus, precum Marian Oprisan - liderul local al partidului initiator al motiunii - si Tudor Chiuariu, ministru in guvernul supus incercarii de rasturnare, de exemplu, isi pot indemna convingator colegii de partid sa voteze unul impotriva celuilalt pentru a se elimina din joc. Asta, desigur, daca aparentele nu sint inselatoare pina si-n itele incilcite ale politicii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.