Opinii

Facutul cu mina altuia.

Corneliu Condurache
22 apr 2005 860 vizualizări
Incepe sa se vada, iata, si din acte cit se poate de oficiale, intocmite si semnate de institutii in drept sa o constate: la S.C. "Drumuri si Poduri" Vrancea SA, societate comerciala cu actionar unic - forma de organizare despre care se vehiculeaza pareri ale unor specialisti in domeniu ca nu ar fi tocmai in conformitate cu legile romanesti in vigoare!

Incepe sa se vada, iata, si din acte cit se poate de oficiale, intocmite si semnate de institutii in drept sa o constate: la S.C. "Drumuri si Poduri" Vrancea SA, societate comerciala cu actionar unic - forma de organizare despre care se vehiculeaza pareri ale unor specialisti in domeniu ca nu ar fi tocmai in conformitate cu legile romanesti in vigoare! -Consiliul Judetean Vrancea, s-au petrecut multe lucruri cel putin discutabile in ultimii ani.

Despre acestea "Ziarul de Vrancea" a amintit in dese rinduri, stirnind apriga minie a baronului satrap sef de judet-feuda.

Iata ca ele n-au fost defel "manipulare si intoxicare" in scopul de a anihila pe cineva, ci sint nereguli ce pot fi catalogate ca fiind de o gravitate extrema.

Cum era si de asteptat, in documentele si declaratiile din faza actuala a cercetarilor, se spune ca se observa deja o tendinta care nici macar surprinzatoare nu e, pentru multi cunoscatori ai realitatilor locale.

Care poate fi detectata dar despre veridicitatea ei ramine de discutat. Este vorba despre strategia devenita obisnuinta a celui caruia i-a fost lasata Vrancea la cherem: "facutul cu mina altuia".

Sint cuprinsi in aceasta "hora" fosti importanti sefi de institutii publice care-i executau ordinele in pozitia de drepti, cu frica de a nu mai fi chemati la vinatorile organizate de baron, nemaiavind astfel onoarea de a-i cara rucsacul, directorii societatii (utilizate mai ales pentru satisfacerea clientelei gastii la putere), dar si insi marunti facuti ridicol tapi ispasitori - si culmea, acceptati fara cricnire - de genul soferului lui "dom presedinte".

Acum s-ar parea ca a venit si vremea ca unii sa justifice pe linga umilinta si modalitatile in care tineau cu dintii de postul ce-i drept caldut si citeva aberatii la care au fost partasi.

Cu multe logice intrebari de tipul "Cum de a fost posibil ?"

In rest, merge inca minunat banda cu ascunsul dupa copac.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.