Opinii

Posibil scenariu cu radacini vrincene pentru Geoana

Corneliu Condurache
13 sep 2007 818 vizualizări
Zilele acestea, in cadrul luarilor de pozitie pe tema preconizatei motiuni de cenzura a Partidului Social Democrat, liderul organizatiei Vrancea a respectivei formatiuni politice a tinut in mod deosebit sa-si exprime public optiunea pro Geoana, neezitind sa-l admonesteze pentru o asemenea demonstratie de atasament nici chiar pe presedintele de onoare Ion Iliescu

Numai ca de aceeasi parere cu liderul mustrat de baronul de Vrancea este in disputa interna din PSD privind oportunitatea depunerii documentului in Parlament si deputatul Miron Mitrea, stiut ocrotitor al lui Oprisan. Prima intrebare care s-ar pune este cum de s-au plasat de aceasta data in tabere diferite cei doi nedespartiti prieteni? Totul ar putea fi o cursa intinsa cu siretenie lui Mircea Geoana. Sa ne amintim ca unul din perdantii Congresului extraordinar al social-democratilor de anul trecut a fost nimeni altul decit fostul ministru al transporturilor din vremea guvernarii PSD. Acestuia nu i-a picat prea bine ce a patit atunci, dupa cum s-a putut usor constata din imaginile prezentate de diverse posturi TV la acea vreme. Mai multi comentatori politici au remarcat in aceste zile ca Mitrea este unul dintre opozantii pe fata ai lui Geoana in problema motiunii si se spune ca nu numai. Pai in aceste conditii nu-i defel exclus ca recenta atitudine a lui Oprisan sa aiba rolul de a-l face pe liderul in exercitiu al PSD sa se creada cu sustinere in teritoriu. La momentul potrivit, cum s-a intimplat cu Ion Iliescu la Congresul din 2005 (dupa ce a fost asigurat prin vot de sprijinul organizatiei Vrancea) sau cu Adrian Nastase, dupa ce n-a mai fost prim-ministru (in timp ce atunci cind era pe cai mari i se susura in discursuri slugarnice ca atunci cind apare in judetul nostru "soarele rasare") este foarte posibil ca lui Mircea Geoana sa-i fie tras scaunul de sub el. Cu un sprijin consistent sau la initiativa aceluiasi sustinator zgomotos din aceste zile de pe meleaguri vrincene. Am putea auzi atunci inca o data scuza "numai boul e consecvent in politica" si n-ar mai fi nevoie de alte explicatii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.