Opinii

Verificari inlesnite de apucaturi curioase

Corneliu Condurache
5 sep 2007 824 vizualizări
Numirea politica in functie a inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean, Iordache Bostan, s-a dovedit a fi un izvor inepuizabil de surprize.

Dupa multumirile curioase adresate unui senator al unui partid despre care formatiunea politica din care provine si i-a inlesnit promovarea il considera aprig adversar, vizitele incheiate cu concluzii inedite dar si curioase prin scolile judetului, ieri "generalul" scolilor vrincene si-a apostrofat public subordonatii. Pentru ca vin in audiente la el solicitind rezolvarea diferitelor probleme fara a depune in prealabil o cerere la "personal" cu doleantele. In primul rind este ciudat cum de o asemenea suparare, tinind pina la urma de bucataria proprie a Inspectoratului, este adusa cu atita inocenta la cunostinta opiniei publice. Dar, ma rog! Asta ar putea tine de transparenta nemarginita pe care si-a impus-o Bostan odata ajuns sef intr-o institutie publica. Insa tot intre indatoririle functiei intra pe de alta parte si rezolvarea operativa a problemelor angajatilor din invatamint. Cum se asorteaza aceste obligatii cu sensibilitatea proaspatului inspector general vis-a-vis de timpul pe care-l pierde inutil in audientele acordate fara cereri scrise si depuse la biroul personal, ramine de dovedit. Deocamdata se verifica inca o data, probabil cu buna aproximare zicala cu satulul care nu-l crede pe cel flamind, si dar cu politicianul ajuns ce nu-si mai vede lungul nasului


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.