Opinii

Rocada devoalarii adevarului

Corneliu Condurache
4 sep 2007 779 vizualizări
Asa cum puteti afla din editia curenta a Ziarului de Vrancea, astazi va fi oficializata la Prefectura judetului, in prezenta secretarului de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Victor Paul Dobre, rocada dintre Ion Oprea si Dragos Mircea in functiile de reprezentanti ai Guvernului pe aceste meleaguri.

Fostul prefect provenit din Partidul Democrat va deveni subprefect - si va beneficia doar de o secretara comuna cu celalalt subprefect, fiind deposedat de "cabinet" - iar cel ce pina ieri a fost subprefect si a avansat cum se stie, din rindurile Partidului National Liberal, va ocupa biroul cel mare si spatios de la etajul unu si isi va putea alege membrii noii sale "cancelarii". In afara de aceste onoruri tinind de rang, pe care unul - Oprea - le pierde si celalalt - Mircea- le va cistiga, se mai intimpla si altceva, totusi. Pina la aceasta mutare liberalii vrinceni in frunte cu liderul lor, Nini Sapunaru, dadeau de inteles cu orice prilej posibil ca sint frinati de prefect in desavirsirea luptei antibaron din judet. Desi in paranteza fie spus in a-si trage consistente fonduri publice prin firmele proprii au dovedit a nu avea, se pare, vreo problema! Incepind de ieri, o scuza precum cea susmentionata des folosita putem spune ca a disparut cu desavirsire, iar adevarul va putea fi vazut din aceasta perspectiva in intreaga lui splendoare. Nu ne ramine decit sa-l privim cu atentie si sa tragem concluziile ce se cuvin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.