Opinii

La examenul realitatii

Corneliu Condurache
3 sep 2007 724 vizualizări
Incepind de simbata, organizatia judeteana a Partidului Liberal Democrat are conducere si structuri statutar alese. Asa cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, in prezenta liderului lor national, Teodor Stolojan, deputatul Corneliu Momanu - fostul sef interimar devenit ales cu acte la sfirsitul saptaminii tocmai incheiate - nu s-a sfiit sa-si propuna, alaturi de proaspetii lui colegi din staff-ul PLD Vrancea procente indraznete pentru apropiatele alegeri.

Daca vor reusi sau nu liberal-democratii vrinceni sa-si realizeze obiectivele, ramine de vazut. Pentru asa ceva este obligatoriu ca incepind de simbata toti cei confirmati in functii alaturi de Momanu, unii dintre ei polticieni sau fosti demnitari cu experienta sa iasa, cum se spune, "la bataie". Pina acum nu s-a prea vazut acest lucru; sau in orice caz a fost greu sesizabil. Dupa un debut plin de etuziasm si asteptari marete, din contra! Multi dintre cei veniti in acest partid au parut parca usor blazati de cifrele nu prea optimiste de prin ultimele sondaje ale creatiei lui Stolojan, Stoica si Flutur. Probabil ca defel putini sau inscris in acesta formatiune politica noua, de fapt, nutrind speranta ca numele celor trei intemeietori sus-mentionati, dar mai ales sustinerea declarata pentru Traian Basescu, se vor constitui in elemente numai bune sa-i propulseseze rapid la putere.

Numai ca nu a fost deloc asa. Iata ca si de aceasta data socoteala de acasa nu s-a prea potivit cu cea din tirg. Deocamdata Vrancea-i condusa bine-mersi de Oprisan si Mircea Dragos. Iar daca si-a inchipuit cineva vreodata ca acestia le vor preda, fara apriga lupta si folosirea tuturor mijloacelor (inclusiv a celor din gama cu destul de modest fair-play politic) friiele cu care s-au pomenit in miini lui, Corneliu Momanu, Maricel Soare, Romeo Paul Postelnicu sau Geta Gavrila, mai mult ca sigur ca s-a inselat amarnic.

Chiar si pentru 10 % cit a estimat Teodor Stolojan, sau 15 % cit

si-a propus Momanu, PLD Vrancea are serios serioasa.

Si abia de acum va incepe sa se vada in ce proportie s-a facut sau se va face respectivul sustinut efort.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 55 minute, 5 secunde
Cine doreste ca si judetul vrancea sa fie in rindul judetelor dezvoltate trebuie sa creda si sa voteze cu partidul liberal democrat, format din oameni dornici de schimbare si dezinteresati citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.