Opinii

Greselile lui Momanu

Corneliu Condurache
24 aug 2007 805 vizualizări
Asa cum se stie, Partidul Liberal Democrat este nou aparut pe esicherul politic si, conform celor marturisite de sefii interimari, inclusiv din Vrancea, se afla in plin proces de constituire a structurilor organizatorice. Probabil si de aceea o parte din avintul initial manifestat prin judetul nostru pare a se fi mai domolit.

Pe de alta parte, foarte probabil, nu-i o treaba prea usoara sa pornesti acum, in 2007, constructia unei formatiuni politice noi cu pretentii de a trece pragul electoral in confruntarile care urmeaza cu electoratul. Trebuie socotita si cumpanita fiecare miscare si iesire publica. Tocmai de aceea este greu de inteles comportamentul deputatului Corneliu Momanu, presedintele interimar al organizatiei judetene a PLD, de la conferinta de presa de ieri. Acesta s-a plins ca liberal-democrati de vaza din teritoriu sint intimidati si amenintati prin controale pe la firmele sau afacerile pe care le detin de catre autoritatile locale de prin acele zone. Atasat acestei plingeri, politicianul vrincean - nu chiar unul fara experienta - n-a considerat necesar sa prezinte nici un exemplu concret de membru intimidat sau de localitate unde se petrec asa grozavii. Pe linga imaginea de partid fricos si plingacios (si orice s-ar spune, putini mai pot fi convinsi ca Vrancea din 2007 seamna cu cea din perioada 2000-2004) Momanu i-ar putea face sa creada pe cei care s-au pretat la asemenea fapte, printr-un astfel de comportament al sau, ca si-au atins scopul. Daca lipsa datelor concrete cu care s-a ferit sa iasa e cauzata de neintrarea inca in posesia dovezilor din teritoriu (declaratii, inregistrari, etc) poate mai nimerita ar fi fost si abtinerea sefului local al PLD in lansarea acuzatiilor. Repet: la experienta lui Corneliu Momanu sint greu de inteles greseli precum cele mentionate. Ele ar putea fi justificate in parte doar prin oboseala si stresul impuse de eforturile pe care le face principalul responsabil din Vrancea in punerea bazelor structurii organizatorice locale ale noii formatiuni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.