Opinii

Banii focsanenilor aruncati pe apa simbetei

Corneliu Condurache
23 aug 2007 703 vizualizări
Despre disputele legate de pretul apei reci din Focsani care au avut probabil, din pacate, partea lor de contributie in lasarea fara loc de munca a inginerului Ulise Grosu, "Ziarul de Vrancea" a scris in mai multe rinduri

S-a ajuns, iata, dupa doi ani de cind au inceput demersurile celui ramas fara slujba, si vreo opt luni de la acordarea girului alesilor Consiliului Local Focsani proiectului de hotarire cu tema respectiva, la stabilirea auditorului care va controla corectitudinea amintitului pret. Din analiza agerimii in miscari a executivului municipiului resedinta de judet legat de materializarea hotaririi cu pricina se poate banui interesul nu din cale-afara de arzator al multora din cei autorizati in descoperirea adevarului controversei adusa in atentie. In afara de asta faptul ca Primaria Focsani n-a avut vreo obiectiune la intentia auditoarei preferate de-a lucra 14 ore pe zi, mai treaca-mearga. Afirmatia lui Decebal Bacinschi care nu s-a sfiit, insa, sa spuna transant: "...dupa parerea mea, el (n. r. - auditul) nu va scoate la iveala cine stie ce nereguli privind calculul pretului la apa rece, pentru ca ele nu sint" arata ca-i mai mult decit posibil sa ne aflam in fata unei imense cacialmale. Si ca sint mari sanse ca 13.674,8 lei platiti din buzunarele focsanenilor sa fie - avind in vedere antepronuntarea suspecta dar fara echivoc a edilului - bani ca si aruncati pe apa simbetei. Dar, sa fim sinceri: ce mai este curios in Focsani-Vrancea de o buna perioada de timp?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.