Opinii

Procentul si comportamentul

Corneliu Condurache
7 aug 2007 648 vizualizări
Asa cum se stie, in ultimele zile au fost date publicitatii mai multe sondaje de opinie privind increderea romanilor in diverse personalitati politice din tara si in strinsa legatura cu astfel de parametri chiar privind intentia de vot in eventualitatea unor alegeri foarte apropiate in timp

Corneliu Condurache

Unele din aceste sondaje au stirnit oarece controvese in lumea comentatorilor politici autohtoni datorita rezultatelor contradictorii pe care respectivele consultari bazate pe algoritmuri statistice le ofera privind popularitatea de care se bucura Traian Basescu. Nu se stie exact daca presedintele in functie al Romaniei a scazut, a ramas constant sau a crescut in increderea si simpatia romanilor cu drept de vot. Cert este insa ca ieri, la manifestarile de la Marasesti, ocazionate de aniversarea a 90 de ani de la incheierea confruntarilor armate de pe frontul Marasesti-Marasti-Oituz din primul razboi mondial, asa cum puteti citi din articolul publicat in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, a iesit cu stridenta in evidenta o atitudine imposibil de ignorat. Marian Oprisan a pus la grea incercare atit organizatorii actiunii cit si personalul Serviciului de Protectie si Paza al sefului statului prin insistenta sa arzatoare de a se afisa si a poza pe un interval cit mai mare de timp din desfasuratorul vizitei cit mai aproape de locatarul in exercitiu al Palatului Cotroceni. Nu trebuie uitat ca atunci cind nu l-au mai putut ajuta cu nimic, baronul de Vrancea s-a descotorosit cu grabire (nu numai in discursuri dar si-n atitudine prin forumurile Paridului Social Democrat unde acestia au candidat pentru diferite functii) atit de Ion Iliescu cit si de Adrian Nastase. Prin urmare comportamentul "sefului de judet" al acestor plaiuri de ieri de la Marasesti ar putea fi cel mai fidel indicator ca procentele lui Basescu in sondaje sint suficient de ridicate pentru a le crea inca celor cu dosare penale consistente instrumentate de procurorii anticoruptie si ajunse pe roul justitiei, iluzia ca poza linga "marinar" da inca destul de bine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.