Opinii

Ascunderea lui Bacinschi dupa copac

Corneliu Condurache
5 aug 2007 592 vizualizări
Asa cum se stie, dupa ce echipa de fotbal CSM Focsani a promovat in cea de a doua liga valorica a campionatului national, primarul Decebal Bacinschi s-a dus repede la stadion unde s-a angajat, in numele municipalitatii al carei executiv il conduce, in fata jucatorilor si a antrenorilor sa finanteze formatia sportiva pentru viitoarea editie a competitiei.

"Voi nu trebuie sa va faceti griji. Vedeti-va de antrenamente si jucati cit de bine stiti, iar de asigurarea conditiilor minim necesare realizarii unor performante cu care sa nu ne facem de ris si totodata sa aduca un strop de mindrie comunitatii noastre, ne ocupam noi" Cam asa au sunat in rezumat asigurarile pe care le-a dat gospodarul municipiului resedinta a judetului Vrancea.

Lesne de banuit ca pe edilul focsanean nu l-a obligat nimeni la un asemenea gest, in afara probabilei sale dorinte arzatoare de a mai aduna ceva puncte electorale propriei imagini si formatiunii politice din care provine.

Ce s-a intimplat intre timp, nu se stie exact. Cert este, insa, ca saptamina trecuta in sedinta Consiliului Local acelasi personaj care promitea marea cu sarea fotbalistilor si antrenorilor de fata cu jurnalistii din presa locala, la finalul campionatului trecut a venit cu abracadabranta ideie de a acorda mai bine de jumatate din banii pe care se angajase ca-i da initial, in baza unor proiecte din fonduri europene nerambursabile!

Avind in vedere ca nu s-a suflat un cuvint despre o eventuala experienta similara intr-un alt judet al Romaniei, unde o echipa de fotbal sa fie finantata prin artificii de acelasi tip

(apropo: ce-o spune, oare, Oficiul European de Lupta Anti-frauda-OLAF- despre asemenea idei?!) si ca pare a se ignora in plus intr-o inexplicabila naivitate inevitabila distanta in timp dintre depunerea proiectelor de acest tip si obtinerea efectiva a finantarii , actiunea de saptamina trecuta a lui Bacinschi din legislativul focsanean trebuie mai degraba interpretata ca o ascundere dupa copac cu ocolirea "plina de curaj" a motivelor reale care au determinat-o.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.