Opinii

Diagnosticul de dupa schimbare

Corneliu Condurache
30 iul 2007 571 vizualizări
Desi aproape ca nu mai era nevoie, dupa concluziile ce pot fi trase in urma precizarilor facute cu prilejul conferintei de presa de la sfirsitul saptaminii trecute de catre liderul local al Partidului National Liberal, Nini Sapunaru, lucrurile devin suficient de clare.

Simtindu-se ranit in orgoliul de guvernant "cu muschi", staff-ul vrincean al PNL s-a decis sa-l inlocuiasca pe seful Inspectoratului Scolar Judetean, deoarece in ciuda avertismentelor transmise acesta nu a dat semne ca s-ar stradui sa fie "mai apropiat" de partidul care l-a promovat in functie.

Cum se traduce pe intelesul muritorilor de rind termenul "mai apropiat de PNL", ramine sa demonstreze Iordache Bostan.

Numit intr-un timp mult prea scurt inspector general interimar pentru a sta la baza sporirii gradului de credibilitatea al afirmatiei lui Sapunaru ce spune-n rezumat cum ca el n-ar avea nici un amestec in ultimele evolutii din structura conducerii ISJ Vrancea.

Ceea ce ramine de demonstrat este daca "apropierea" noii conduceri a invatamintului vrincean de liberali inseamna si ceva mai bine pentru acest sector si lucratorii dar si beneficiarii lui.

Daca raspunsul la acesta intrebare nu va fi unul pozitiv, diagnosticul de politicianism combinat cu deja obisnuitele acuzatii de cultivare a intereselor de gasca ce-si schimba doar din cind in cind nuanta de culoare, ramine unul cu mare probabilitate de a capata contur.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.