Opinii

Promisiuni uitate

Corneliu Condurache
26 iul 2007 566 vizualizări
Ce se tot auzea ca se va intimpla in legatura cu oamenii Partidului Democrat din "descentralizatele" judetului, iata ca s-a declansat.

La Inspectoratul Scolar Judetean a poposit saptamina aceasta o echipa trimisa de minister pentru un control tematic. Tema: "radeti-l pe reprezentantul PD, inspectorul general adjunct Stan Rogoz!"

Probabil ca, nefiind de acord cu procedeul, inspectorul general Dan Popoiu si-a prezentat ieri in semn de protest demisia odata cu cel luat in colimator pe motiv de apartenenta politica. Desigur, mergind mai departe cu presupunerile - pentru ca oficial nimeni nu spune nimic - urgenta eliminarii omului promovat de democrati la cirma ISJ Vrancea isi are explicatia si in necesitatea stringenta de a avea pe altcineva la comanda administrarii fondurilor consistente alocate prin bugetul anului in curs si al celui urmator, pentru lucrarile de modernizari, reparatii si dotari ale scolilor din judet. Afacere cu miza deloc de neglijat in preajma alegerilor ce vin. Desigur, cei in masura sa aprecieze oportunitatea si corectitudinea ultimelor miscari din conducerea invatamintului vrincean sint in primul rind profesorii, invatatorii, educatorii si alti lucratori din sistem; dar si fiecare dintre dumneavoastra, cititorii Ziarului de Vrancea, cei care va desfasurati activitatea in alte domenii, dar beneficiati intr-un mod sau altul de roadele educatiei de pe aceste meleaguri. Pe linga toate astea insa o observatie merita facuta cu tarie. Cam multa politica intr-un domeniu unde, cei aflati acum la putere ne promiteau in campaniile electorale din 2004 ca aceasta va fi, daca nu absenta, macar o prezenta discreta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.