Opinii

Coteria transpartinica demascata si de Consiliul Concurentei

Corneliu Condurache
24 iul 2007 690 vizualizări
In editia de astazi a Ziarului de Vrancea puteti afla despre un alt punct de vedere - in opinia mea cit se poate de autorizat - referitor la abracadabranta si urit mirositoatrea afacere a asocierii dintre Primaria Focsani si firma BP Office in scopul realizarii infrastructurii de comunicatii a municipiului resedinta de judet.

Consiliul Concurentei spune lucrurilor pe nume intr-un raspuns pe care-l da sesizarii pe aceasta tema a deputatului de Vrancea al Partidului Liberal Democrat, Corneliu Momanu, afirmind transant ca respectiva asociere prezinta simptomele unei incalcari goroslane a legilor in vigore privind la libera concurenta intr-o economie de piata. "Consideram ca alegerea directa a SC BP Office&Service SRL pentru aceasta asociere, fara crearea cadrului favorabil unei competitii deschise, transparente si nediscriminatorii referitoare la selectia agentului economic partener pentru realizarea infrastructurii publice subterane de telecomunicatii in municipiul Focsani, este susceptibila a incalca prevederile art. 9 din Legea Concurentei nr. 21/1996". Faptul ca pus in fata unor astfel de evidente primarul Decebal Bacinschi o face in continuare pe nevinovatul si nestitorul, nu-i de mirare. El este nimeni altul decit artizanul introducerii smecheresti pe usa din dos pe ordinea de zi a sedintei Consiliul Local Focsani din 29 mai 2007 a jenantei coterii si cel care inchide in continuare ochii la incalcarea grava a unei hotariri judecatoresti. Lasind, asa cum ati putut constata din fotografiile facute de reporterii nostri si publicate in editia de ieri a Ziarului de Vrancea, societatea cu spate transpartinic sa-si realizeze bine-mersi infrastructura subterana cuplata cu lucrarile de reparatii derulate pe strazile municipiului numarul unu din Vrancea, desi justitia a stabilit ca acest lucru este ilegal. Daca la toate acestea adaugam si schimbarea pozitiei filialei PD din judet devenita din nou, cum am aflat incepind de joia trecuta, sustinatoare a discutabilei asocieri dar si tacerea sugestiva in legatura cu acelasi subiect a staffului organizatiei PNL bastinase, nu putem ajunge decit la o concluzie care nu-i prima data verificata pe aceste meleaguri. In Vrancea afacerile ce au la baza calcarea in picioare a legilor capata, de regula, pronuntate accente transpartinice.


P.S. Solicitarea deputatului PLD Corneliu Momanu adresata Consiliului Concrentei joaca rolul exceptiei care intareste regula.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.