Opinii

Bataie de joc cu participarea Primariei

Corneliu Condurache
17 iul 2007 672 vizualizări
Asa cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, cine credea ca afacerea infrastructurii publice subterane de comunicatii a municipiului Focsani va urma traseul legalitatii si al normalitatii, odata cu aparitia Ordonantei Presedentiale prin care se dispunea

Suspendarea hotaririi de Consiliu Local, prin continutul careia se aproba incheierea contractului de asociere in participatiune intre legislativul municipiului resedinta de judet si firma BP Office, poate constata ca s-a inselat amarnic. Practic printr-o abureala posibila numai in capitalismul de cumetrie din Vrancea o hotarire judecatoreasca cu putere de lege in orice stat civilizat este luata in ris si nesocotita ca si cum n-ar exista.

Bineinteles nelegiuirea se realizeaza nu numai cu complicitatea, dar si cu participarea directa si nemijlocita a municipalitatii focsanene. Aceasta se face ca nu vede si permite - sfidind nu numai justitia, dar si bunul simt impreunat cu logica elementara - realizarea lucrarii pentru care s-a dispus sistarea prin Ordonanta Presedentiala Judecatoreasca. Invocindu-se in schimb niste aprobari existente cica din 2004! Pai daca este asa, de ce le-a mai introdus inca o data, smechereste, primarul Focsaniului pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local din 29 mai ?!


P.S. Daca firma care a primit cadou infrastructura publica de comunicatii a Focsaniului ar fi fost una oarecare ci nu una cu spate politic asigurat la cel mai inalt nivel al structurilor de putere locala i s-ar mai fi permis oare asemenea scamatorii ?

Inca o data se dovedeste ca-n conditii precum cele susprezentate, care numai piata libera cu stampila Uniunii Europene nu inseamna, in Vrancea este posibil orice in anul de gratie 2007.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.