Opinii

Dificila dilema a alegatorului vrincean

Corneliu Condurache
19 iun 2007 573 vizualizări
Episodul intilnirii ce a avut loc duminica la Pitulusa intre delegatia liberala condusa de Nini Sapunaru si cea social-democrata condusa de Marian Oprisan, desprinsa parca din piesele lui Caragiale, ne-a mai aratat o data ca ne aflam fara dubii in plina campanie electorala.

Ca seful local al PNL a considerat ca se poate prezenta atit de nepregatit in fata oamenilor pe care si-a propus sa-i seduca electoral, incit sa nu stie ca proiectantul drumului e chiar societatea unde-i el actionar, il priveste. Cum n-a sesizat, insa, ca politician cu oarece experienta, anticampania pe care si-o realizeaza oferindu-i baronului - prezent acolo tocmai ca sa-l contreze! - pe tava cea mai eficienta munitie pentru a-l executa, este mai greu de explicat! O prima intrebare legitima ar fi daca sinuciderea politica difera esential de ce a putut fi vazut duminica derulindu-se la Pitulusa? Pe de alta parte, ramine in sarcina alegatorilor sa caute si sa gaseasca diferente intre modul in care Oprisan le "oferea dezinteresat" pe timpul guvernarii PSD majoritatea lucrarilor finantate pe bani publici firmelor lui Prunache, Graur sau Anghel si cel in care-o face Sapunaru cu Europroiectul sau.

(Asa s-a nimerit in episodul de acum doua zile, la care au fost invitate special televiziunile locale, ce sa-i faci ?!) Dar daca nu prea gasesc multe deosebiri (nefiind ei deprinsi intr-ale subtilitatilor si finesurilor politice) ce sa faca si cum sa procedeze, oare, votantii vrinceni cu ocazia alegerilor care se apropie ?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.