Opinii

Riscanta pacalire a alegatorilor

Corneliu Condurache
24 mai 2007 620 vizualizări
Mare parte din dezastrul electoral care se intrevede ca s-a produs in zestrea Partidului National Liberal in ultima vreme este cauzat, conform cunoscatorilor intr-ale marketingului politic, de alianta "netrasparenta" a acestei formatiuni politice cu Partidul Social Democrat.

Desi in actualul ciclu electoral atit liberalii cit si democratii au intrat in Parlament sau in alte structuri de conducere de pe la nivel local prezentind PSD-ul ca fiind adversarul lor neimpacat, principal pilon al "sistemului ticalosit", asa cum ati putut citi in editia de ieri a Ziarului de Vrancea, liderii vrinceni ai celor doua forte politice foste colege de Alianta DA nu mai vad vreo minima problema in colaborarea cu fostul "Bau-Bau".

In timp ce liberalii mizeaza pe sustinerea social-democratilor in Parlament de spaima alegerilor anticipate, conform celor spuse fara ocolisuri de Nini Sapunaru, democratii vin prin vocea lui Jan Vraciu cu noutatea sprijinului parlamentar acordat de ei celor despre care propriul statut stipuleaza ca nu le pot fi colaboratori.

Desigur, in politica se recunoaste ca aproape o axioma faptul ca nimic nu-i imposibil. Ca atare, niciodata nu e bine sa afirmi despre vreo combinatie a combatantilior din ring ca nu se poate materializa in viata politica reala. In judetul nostru riscul de a-l transforma, insa, pe Oprisan din adversar neimpacat in colaborator nu trebuie subestimat. Pentru ca votantii, inclusiv cei vrinceni, au invatat foarte bine, cum s-a putut cel mai recent constata la Referendumul de pe 19 Mai, sa plateasca la urne orice pacaleala pe care "politicienii destepti" o apreciaza ca fiind inofensiva sau nevinovata atunci cind le-o administreaza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.