Opinii

Revelatia lui Tariceanu pentru schimbarea lui Oprea

Corneliu Condurache
1 mai 2007 662 vizualizări
Vizita de la sfirsitul saptaminii trecute in Vrancea a primului ministru Calin Popescu Tariceanu a fost cu atentie urmarita si asteptata pe aceste meleaguri si gratie semnalelor ce urmau a fi transmise cu acest prilej in legatura cu vehiculata inlocuire din scaun a lui Ion Oprea.

Desi seful guvernului a evitat sa dea un raspuns concret la intrebarea pe care i-a adresat-o redactorul

Ziarului de Vrancea, in timpul conferintei de presa sustinuta la finalul turneului sau, - justificind chipurile ca prefectii trebuie mai intii evaluati ca functionari publici conform legislatiei in vigoare, apoi trecut la emis verdicte - printre rindurile afirmatiilor sale premierul a dat de inteles suficient de clar ce i-ar putea reprosa reprezentantului sau in Vrancea. Pentru ca acesta sa nu aiba prea multe dubii in privinta intentiei de a fi in curind matrasit. Astfel, in legatura cu lucrarile contractate de Consiliul Judetean, care au depasit cu mult valoarea fondurilor alocate de executivul Romaniei in cazul refacerii infrastructurii afectata de inundatiile din vara anului 2005 in Vrancea, Calin Popescu Tariceanu a afirmat:

"Prefectul in astfel de cazuri trebuia sa intervina, nu sa inchida ochii". Desi la prima vedere remarca pare o revelatie careia primul ministru i-a dat glas dupa doi ani de zile, nu-i exclus ca aceasta propozitie sa constituie exact pietroiul legat de gitul lui Oprea. Cu el atasat, actualul ocupant al celui mai ergonomic si influent fotoliu din Prefectura Vrancea ar putea fi determinat mai usor sa elibereze scaunul fara prea multe explicatii. Pentru ca nu trebuie omis: se pare ca multi s-au cam plictisit de atita asteptat la rind.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.