Opinii

Vremea tuturor posibilitatilor

Corneliu Condurache
4 apr 2007 979 vizualizări
Acum, dupa ce guvernul Tariceanu II a trecut prin Parlament, a putut fi vazuta la lucru si noua majoritate din legislativul tarii.

Luind in consideratie scorul cu care a punctat validarea executivului restructurat, s-ar desprinde concluzia certa ca respectiva constructie politica, cel putin dupa cum si-a aratat muschii, e mult mai consistenta decit cea avind in componenta "solutia imorala" de la inceputul mandatului 2004-2008.

Discutii despre cit de lunga ii va fi viata acestui proaspat executiv si cit de trainica sustinerea parlamentara va avea au fost si probabil vor mai fi, nu putine. La fel, referitor la sansele de succes ale infratirii PNL-PSD considerata de multi destul da impanata cu numeroase semne de intrebare.

Pentru a avea o imagine cit mai apropiata de realitate, cel putin in Vrancea, n-ar fi deplasat un rationament de urmatorul tip: Noul guvern al Romaniei ar putea avea tot atitea sanse de reusita cite are in Vrancea, incepind chiar de ieri, o colaborare fructuoasa - derulata bineinteles in litera si spiritul legilor tarii si musai numai in interesul vrincenilor - a lui Sapunaru impreuna cu Lambrino sprijinita cu devotament si abnegatie de Oprisan. Inainte de a da verdicte absolute despre un asemenea scenariu,

este absolut necesar sa nu uitam o afirmatie cu pretentie de axioma, des utilizata in politica. a spune, in esenta, ca in respectiva lume nimic nu-i imposibil. In consecinta, sa fim deci pregatiti si pe aceste meleaguri pentru tot felul de surprize. Pentru ca ele nu sint, cu siguranta, excluse.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.