Opinii

Compensatii imposibile

Corneliu Condurache
7 mar 2007 752 vizualizări
Astazi, de 8 Martie, puteti citi mai multe din scrisorile-cadou trimise de copii din Vrancea mamelor lor ca raspuns la initiativa cotidianului nostru "Mami, te iubesc!".

"Ziarul de Vrancea" a considerat cel mai nimerit prilej sa marcheze astfel aceasta zi. Parcurgind si numai o parte din rindurile asternute de micii expeditori, este imposibil sa ramineti neatinsi de emotie.

Nu putine din productii sint realmente deosebite. Parte din scrisori au fost publicate si pina astazi, zilnic, in pagina cititorului. Cele ce nu si-au gasit loc din cauza spatiului limitat in editia curenta vor vedea lumina tiparului zilele urmatoare sau vor putea fi citite pe site-ul publicatiei, la adresa www.ziaruldevrancea.ro. O categorie aparte dintre misivele compuse de cei mici o reprezinta cea a copiilor vadit marcati de dorul fiintelor dragi care le-au dat viata plecate la munca in strainatate. Este deja un fenomen social intrat in categoria celor ce trebuie luate ca atare, dar care lasa cu totul altfel de urme in categoria participantilor la concursul nostru spre deosebire de lumea celor maturi. Politicieni ajunsi, sau pe cale de a o face, demnitari locali mai mari ori mai mici in rang sau oameni de rind, ar trebui sa ne intrebam, poate astazi mai mult si profund decit in alte zile: cine si cu ce pret le va putea totusi compensa acestor fiinte clipele cele mai frumoase si imposibil de inlocuit cu altceva, rapite din copilarie?

Cine le va da inapoi zilele petrecute departe de mamele lor?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.