Opinii

Sperantele incep sa prinda aripi

Corneliu Condurache
2 mar 2007 873 vizualizări
Asa cum puteti citi si in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, Cristina Andreea Golomoz, eleva Colegiului National Unirea care are drept tel sa studieze la prestigioasa institutie de invatamint Cambridge Tutors College in Marea Britanie incepe sa vada cum sperantele ei pot prinde cu adevarat aripi.

Dupa articolele aparute in cotidianul nostru in ultimele zile, are deja promisa mai mult de jumatate din

suma pe care o solicitase Consiliului Local Focsani la ultima sedinta. Vicepresedintelui Partidului Romania Mare, Adrian Popescu, i-a urmat ieri prefectul Ion Oprea si deputatul Nini Sapunaru.Daca facem abstractie de caracterul electoral care razbate totusi din toti porii, sint raze de sperante ce ne-ar putea indreptati sa credem ca sintem o comunitate, care incepem a invata sa ne ajutam si tinerii deosebiti cu visuri marete potentiali ambasadori eficienti, nu numai semenii aflati in situatii limita.

Sa ne imaginam acum ce s-ar fi intimplat daca, pastrindu-si principiul de a "nu creea precedentul utilizarii fondurilor publice" pentru a rezolva cererea Cristinei (argument de o meschinarie ce nu mai necesita explicatii in conditiile lejeritatii cu care, prin votul acelorasi politicieni, au fost de atitea ori aprobate zeci de miliarde pentru paranghelii) alesii legislativului focsanean ar fi renuntat la o parte din indemnizatia de sedinta pe care o incaseaza pentru a ajuta aceasta tinara ?! Ar fi facut dovada unor oameni cu picioarele pe pamint, neimbatati de izul ireal emanat de vremelnicele functii pe care le ocupa. Poate ca in urmatoarele zile macar sefii politici ai respectivilor consilieri vor incerca sa repare ceva din imensa gafa pe care au facut-o marti alesii fudui cu ochelari de cal de la Focsani. O pot face cu minime eforturi. Niciodata nu-i tirziu sa recunosti si sa repari o eroare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.