Opinii

Iesirea electorala

Corneliu Condurache
1 mar 2007 889 vizualizări
Faptul ca Marian Oprisan s-a luat taios de Ion Vlase pentru ultima sa isprava din Consiliul Local Focsani este, in principiu, de salutat.

Este insa imposibil dupa ce auzi de-o asa scena sa nu-ti pui citeva intrebari. Cine l-a impiedicat pe seful local al Partidului Social Democrat sa procedeze astfel incit sa impiedice producerea inevitabilului?! E greu de crezut ca nu ar fi putut face asa ceva rapid si eficient. Ce-ar fi fost, de pilda, daca baronul ar fi inlocuit iesirea propagandistica de ieri cu o intilnire inainte de sedinta de marti a legislativului focsanean cu alesii membri ai propriului partid? In care le-ar fi explicat acestora ce au de facut in cazul proiectului initiat in favoarea lui Vlase, astfel incit sa nu afecteze imaginea partidului si pe cea a parlamentului municipiului resedinta de judet. Faptul ca-i numeste acum mafioti inclusiv pe pesedistii sai (el o fi cel mai potrivit sa emita critici pe tonuri din aceasta gama?!) nu valoreaza mai mult ca o frectie cu Diana la un picior de lemn. Sa ne amintim ca atunci cind interesele sale au cerut-o, mai-marele social democrat din judet n-a pregetat sa se intilneasca inclusiv cu teoreticii sai adversari politici. Ultimul exemplu este cel al "pregatirii votului" pentru terenul de la Caprioara in ultima sedinta pe anul 2006 a alesilor focsaneni.

Acum nu a considerat necesar un astfel de gest nici macar cu subordonatii sai politici. Atit timp cit un asemenea demers nu s-a incercat, este greu de calificat discursul agresiv si zgomotos de ieri al lui Oprisan, impotriva consilierilor din CL Focsani in general, si a lui Ion Vlase in special, altfel decit unul puternic asortat campaniei electorale deja declansate. Asa se vede! Mai ales in cazul cind "ce-a mincat lupu\' bun mincat ramine" nu mai trebuie multe alte explicatii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.