Opinii

Promisiune

Corneliu Condurache
10 ian 2007 819 vizualizări
Cel mai eficient si relevant criteriu de judecata aplicabil politicienilor ajunsi la putere este cel al evaluarii promisiunilor facute de catre acestia prin campaniile electorale.

Va mai amintiti cum recitau pe atunci cei cocotati acum pe scaunele ergonomice de prin Institutia Prefectului din judetul nostru - prin formatiunile politice care i-au promovat in functii, evident - ca vor reda proprietatile celor in drept sa le revendice? La doi ani dupa ce s-au vazut in locul reprezentantilor "partidului- stat", -cum numeau potentatii de astazi "cadrele" Partidului Social Democrat ce ocupau,inainte de decembrie 2004, birourile lor de acum- nu prea-i sesizabila vreo schimbare esentiala in aceasta problema. Iata locuitori precum cei de la Pufesti ori Bolotesti, despre care ati

putut citi anul trecut, dar si-n editia de astazi a Ziarului de Vrancea, vin sa-i traga de mineca pe sensibilii domni cu birouri prin "Casa Alba din Focsani". Acestia, deveniti intre timp "apolitici", plictisiti ii trimit inapoi acasa dind vina pe "Comisiile din comuna care nu-si fac bine treaba si dosarele"

Cind vom auzi de materializarea primului caz de astfel de ping-pong jucat cu timpul si doleantele indreptatite ale oamenilor, practicat de catre cei de la Prefectura Vrancea si cu marii exploatatori de paduri din judet, de exemplu, promitem imediat sa-l semnalam la loc cit mai vizibil in paginile cotidianului pe care-l editam.. Pina atunci, insa, ramine valabila cugetarea "Decit sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos!" La continutul ei nu-i greu de observat cei aflati acum la putere, in ciuda afirmatiilor din perioada cind nu erau ajunsi in functii, sint astazi la fel de receptivi ca si predecesorii lor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.