Opinii

Demolatorii ...

Ziarul de Vrancea
26 nov 2013 1772 vizualizări
Picamerul este un biet obiect depăşit atunci cand este vorba despre o demolare. Marii Hoţi ai ţării ne demonstrează că se poate demola uşor o ţară precum Romania, dacă ştii cum să tragi sforile în Politică.

Reţeta care asigură succesul deplin al băgării ţării în faliment este simplă. Trebuie construită o conspiraţie meschină de şmecheri şi mafioţi, selectaţi din coteţele partidelor sau Parlamentului, din Guvern, poliţie sau justiţie, care dovedesc reale aptitudini pentru gargara politică, întru ameţirea neamului. Planul este realizabil dacă se începe cu cumpărarea presei şi a unor posturi TV, pentru a controla şi manipula marea mulţime.
Confuzia şi devierea atenţiei sunt foarte importante, mai ales dacă ne gandim la viitoarele alegeri. Astfel, în timp ce suntem sufocaţi de averse de taxe şi impozite, presa ne informează că mai mult de 50% dintre femei, nu se mai epilează inghinal. Aflăm cu emoţie de la televizor că Bianca Drăguşanu a pierdut sarcina, în timp ce Carmen Brumă a rămas însărcinată şi asta numai datorită faptului că trăim în Romania şi asta ne ocupă tot timpul. Dar trebuie să aflăm cat mai puţin despre şleahta de cocalari politici şi trădători de ţară care lucrează la parastasul economiei şi al democraţiei. Aceştia nu au nicio treabă cu noi, ne iau drept ignoranţi şi idioţi, pentru că ei joacă în cu totul alt film decat telenovela noastră necăjită. Ne-am săturat de acest tablou sumbru, în care viaţa ne este demolată zilnic. Nici măcar nu mai protestăm pentru că suntem etichetaţi drept carcotaşi. Dacă ar fi să mai sperăm la o ţară de bine, ar trebui să ne adunăm ca naţie, să reacţionăm civic şi cu determinare împotriva sistemului mafiot. Pană la urmă este tot o problemă de demolare. Ne lăsăm demolaţi sau îi demolam noi pe ei?



Constantin PAVEL

Vranceanul Constantin Pavel este unul dintre cei mai cunoscuţi graficieni din Romania, premiat la nenumărate competiţii mondiale de profil.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Marguro, acum 3802 zile, 8 ore, 25 minute
Cred ca a mai rămas un procent(mic ce-i drept) de oameni cu ratiune care sunt indignati, dar si resemnați in aceeași măsura. Ce s-a întâmplat anul trecut in România (calcarea cu bocancii jegosi citeste integral
danb, acum 3802 zile, 9 ore, 15 minute, 9 secunde
Ca sa fie toata lumea multumita, ne demoleaza americanii, si pe noi, si pe ei.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.