Evenimente speciale

Nunta de vis in familia Roman

Camelia Stănilă
11 sep 2006 3921 vizualizări
Sora mirelui, Cristina, a prins buchetul miresei

Marian Roman, fiul omului de afaceri Ion Roman, patronul Vranceatour, a pus capat burlaciei simbata, cind si-a unit destinul cu aleasa inimii, Alina Serea. Tinerii, de doar 22 de ani, au spus "DA" in fata primarului Decebal Bacinschi, dupa care s-au cununat religios la Biserica din Piata Unirii. La ceremonie, Marian si Alina au fost insotiti de rude si prieteni, dar si de numerosi invitati. Petrecerea a continuat la restaurantul Edy Oil. Nuntasii au petrecut pina dimineata, buna dispozitie fiind intretinuta atit de horele si sirbele traditionale, cit si de tangouri, valsuri sau muzica moderna. La nunta au participat si invitati de seama, reprezentanti de IMM-uri de la Constanta si Galati, in frunte cu Marian Filimon, presedintele Federatiei IMM din Regiunea 2 Sud-Est. Nu au lipsit nici oameni de afaceri din staff-ul Patronatului IMM Vrancea, condus de Ion Roman, cum ar fi Constantin Nistoroiu, Marian Musat, Constantin Bratie, dar si farmacista Maria Taban. Si nasul noului cuplu Roman, Stefan Crasovschi, a adus invitati de seama, printre care deputatul Nini Sapunaru, care de altfel ii e cumnat, precum si suprefectul Dragos Mircea sau Catalin Busca. Mireasa a fost furata de prietenii mirelui si dusa la discoteca, pina a fost "rascumparata" cu whisky si, bineinteles, sampanie. Intimplarea a facut ca dimineata buchetul miresei sa fie prins de Cristina Roman, sora mirelui, astfel ca in familia Tanta si Ion Roman se mai pregateste o nunta. Tinerii insuratei s-au retras, la finele petrecerii, in apartamentul primit cadou de nunta de la socrii mari. Marian Roman este student in anul III la Facultatea de Sport si lucreaza totodata la firma tatalui sau, in timp ce Alina lucreaza ca asistenta medicala. Tinerii au insa de gind sa intre in afaceri si sa-si deschida un centru de infrumusetare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.