Evenimente speciale

Psihologul Ionica Dobrin s-a maritat

Liliana Nenciu
31 iul 2006 2990 vizualizări
Psihologul Ionica Dobrin, directorul Centrului de Copii cu HIV-Sida "Sfinta Maria" de la Golesti, si-a unit ieri destinul cu inginerul silvic Vasile Popescu

Proaspetii insuratei spun ca nu le vine sa creada ca iubirea lor s-a concretizat atit de repede, mai ales ca a fost vorba si de o dragoste la prima vedere. "Ne-am cunoscut acum jumatate de an. A fost dragoste la prima vedere. Pentru ca eu nu am avut niciodata o familie, acum multumesc lui Dumnezeu ca mi- a dat un sot care sa ma iubesca si niste nasi, care-mi sint ca si parinti. Imi doresc sa am multi copii, pe linga cei de la centru, pe care-i consider ca pe proprii mei copii. Sint foarte fericita ca la Biserica Sf. Ioan Botezatorul, din Piata Unirii, unde a avut loc cununia religioasa, am avut parte si de un cor superb", ne-a spus, emotionata, proaspata mireasa. Cei doi miri au spus "Da" in fata ofiterului starii civile simbata, iar cununia religioasa si petrecerea au avut loc duminica. Chiar daca Ionica nu are familie, ea spune ca nici macar nu a simtit acest lucru in timpul casatoriei. Nasul a condus-o la altar, iar sefii sai de la Directia Sociala de Asistenta si pentru Protectia Copilului Vrancea, Toader Ghetu si Romeo Paul Postelnicu au promis sa-i fie alaturi. Nici cunoscutii si prietenii nu au ratat sa o vada in rochie de mireasa pe cea care le este ca si o mama copiilor de la Centrul "Sfinta Maria". Tinerii casatoriti vor sa plece in luna de miere atit la munte, cit si la mare. "Ziarul de Vrancea" le ureaza mirilor casa de piatra si o viata plina de fericire si impliniri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.