Evenimente speciale

Cea mai sexy judecatoare s-a maritat

Cristi Irimia
10 iul 2006 13429 vizualizări
Elena Lila, de la Judecatoria Focsani, s-a casatorit simbata cu omul de afaceri Cristi Sandu, din Panciu. Tinara pereche asteapta si un copil peste citeva luni. La nunta a petrecut toata lumea buna din justitie.

Nunta judecatoarei Elena Lila, care a avut loc simbata, a fost un eveniment monden important in rindul magistratilor, de la care n-au lipsit colegii de serviciu ai miresei, precum si o serie de juristi, avocati, dar si politisti. Alesul inimii judecatoarei Lila este Cristi Sandu, director general al firmei Decorex din Panciu. Cununia civila a celor doi a fost oficiata de o reprezentanta a Primariei Panciu, dupa ce edilul-sef Ion Petre n-a mai onorat cu prezenta evenimentul din urbea sa.

Elena Lila si Cristi Sandu au sosit la primarie cu 30 de minute mai tirziu decit ora preconizata, insotiti de nasii Mandica si George Badiu, dar si de mai multi apropiati din familie. Nasa cuplului este si ea judecatoare la Judecatoria Focsani, iar George Badiu ocupa functia de sef al Serviciului de Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea. Dupa ce au spus "Da!" in fata ofiterului de stare civila, tinerii insuratei au semnat actele, avindu-i ca martori oficiali tot pe nasi. Intr-o atmosfera destinsa, invitatii le-au urat casa de piatra si au servit sampanie, fursecuri si prajituri.

Inainte sa faca poza de grup, la iesirea din primarie, mirele a pus doua bancnote in galetile cu apa scoase in calea sa. Elena Lila a varsat apoi galetile in strada, spre surprinderea unei parti a asistentei care nu stia de obiceiul respectiv. Extrem de bine dispusa si relaxata, Elena Lila a parut ca are mai putine emotii decit sotul ei. Dupa cununia religioasa care a avut loc tot la Panciu, perechea a venit la Focsani, loc unde s-a desfasurat nunta propriu-zisa.

Petrecerea de la cantina SCCM-ului a fost una deosebita, cu invitati care au apreciat meniul si muzica, "scena" fiind parasita abia in zori de catre cei mai multi dintre acestia. Nu au lipsit de la eveniment fostul presedinte al Judecatoriei Focsani, Ion Imparatu, purtatorul de cuvint al instantei locale, Romica Holbea, magistratul Dorel Harabor, de la Tribunal, precum si alti colegi de serviciu, atit din partea finilor, cit si a nasilor. Elena Lila, considerata una din cele mai frumoase judecatoare din Vrancea, asteapta si un copil spre finele acestui an, moment in care isi va intrerupe activitatea profesionala pentru o perioada nedeterminata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.