Evenimente speciale

Gina Gogean se marita

Cristi Irimia
9 iun 2006 4198 vizualizări
La nunta va participa si antrenoarea focsaneana Adriana Lescovar.

Fosta gimnasta focsaneana, Gina Gogean, stabilita de mai multi ani la Hunedoara, se va casatori pe 1 iulie cu actualul ei logodnic, Cristian Groza, un prosper om de afaceri. Nasii oficiali ai cuplului vor fi celebrii Mariana Bitang si Octavian Belu, fosti antrenori ai sportivei. Apropierea dintre Gina Gogean si ex-tehnicienii care au pregatit-o in momentele de glorie ale carierei era evidenta de mai multi ani, mai ales ca Gina le-a luat apararea celor doi in momentele in care acestia au fost atacati pentru metodele de pregatire. Nasii religiosi ai Ginei vor fi sora sa, medic rezident in Galati, si sotul acesteia. La nunta care va avea loc la restaurantul "Rustic" din Hunedoara a fost invitata si antrenoarea focsaneana Adriana Lescovar, directoarea Clubului Sportiv Scolar de Gimnastica din municipiul de pe Milcov. Colegele Ginei de la lotul national, Lavinia Milosovici, Corina Ungureanu, Vanda Hadarean, Simona Aminar, Andreea Raducan si Maria Olaru. Parintii Ginei Gogean s-au mutat la Galati inca de anul trecut, astfel ca pe fosta gimnasta o mai eaga de Focsani doar amintirile. Gina si viitorul ei sot vor avea doua domnisoare de onoare la nunta, iar buna dispozitie va fi asigurata de interpreta de muzica populara Veta Biris. La Hunedoara, unde locuieste in prezent, Gina si Cristi au o afacera prospera cu melci, iar la anul intentioneaza sa-si mareasca domeniul de acoperire al afacerii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.