Evenimente speciale

Provincialii lanseaza album pentru ultimii romantici

Iulia Crețu
31 dec 2005 1988 vizualizări
Trupa "Provincialii" pregateste o surpriza de inceput de an pentru fanii din Focsani, lansarea primului album intitulat "Noaptea te cobori".

Materialul discografic va contine 11 piese, o parte dintre melodii fiind duete cu Andra sau Anemona Niculescu (ex ASIA). Membrii trupei au in intentie sa faca o dubla lansare a albumului, mai intii pentru cei din Focsani, undeva la sfirsitul lui ianuarie, si apoi pentru restul tarii. Si pentru ca artistii spun ca piesele se incadreaza mai mult in genul pop-rock si sint destinate in primul rind romanticilor si indragostitilor, lansarea oficiala a materialului "Noaptea te cobori" este programata pentru data de 14 februarie, de Ziua Indragostitilor. Fanii si, in special, fanele lui Ionut Ungureanu vor mai avea un motiv in plus de bucurie si acest lucru pentru ca cel de-al treilea clip al formatiei va fi filmat la Focsani. "Undeva la sfirsitul lui ianuarie avem in intentie sa facem o prima lansare a albumului «Noaptea te cobori», pe care apoi il vom lansa si la Bucuresti. Aceasta lansare va fi programata in jurul datei Zilei Indragostitilor. Cele 11 piese se incadreaza in genul pop-rock, piesele sint inregistrate 100% live, cu piane. Sint mai mult pentru romantici. Speram la cit mai multe de la acest album, ca pentru inceput. Speram sa atraga. Vom face si un clip cu Anemona Niculescu, cea care joaca in «Secretele Mariei». Ea si Andra vor petrece cu noi si de Revelion", ne-a spus Eugen Radu, claparul trupei "Provincialii".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.