Evenimente speciale

Mos Craciun a premiat-o pe Miss Extrem

Camelia Stănilă
19 dec 2005 3035 vizualizări
Prima editie a concursului de frumusete a fost cistigata de Irina Mesina, eleva la Liceul Pedagogic. Dupa spectacol, Anda Adam a incins atmosfera la Extrem Club

Un nou concurs de frumusete, organizat de Club Extrem, a incintat privirile a zeci de tineri, donici de distractie. 13 fete, care mai de care mai frumoase, s-au intrecut vineri seara pentru titlul de Miss Extrem 2005, dar si pentru numeroasele premii oferite de organizatori si sponsori. Participantii au avut parte de un spectacol pe cinste, prezentat de cunoscutul DJ Cristian Hrubaru. Ajutorul lui a fost chiar Mos Craciun, iar concurentele au trebuit sa arate, in primul rind, ca pot intruchipa cu succes rolul de Craciunita. Aspirantele la titlul de Miss au trecut apoi printr-o proba de foc, in cadrul careia au defilat in lenjerie intima, ceea ce a pus cu siguranta in dificultate juriul. Cea mai importanta parte a concursului a fost insa proba de "playback", unde tinerele concurente au avut sansa de a impresiona asistenta prin originalitate si talentul de a intra in pielea unor "voci" celebre. Cele 13 participante la Miss Extrem au ales sa imite cintarete precum Shakira, Thalia, Jamelia, Cher, Madonna, Britney Spears sau Christina Aguillera, Beyonce, J. Lo, Patricia Kaas, Celine Dion, etc. Cu aceasta ocazie, mare parte din concurente si-au putut etala calitatile de dansatoare, ceea ce a si facut diferenta in final. Ultima proba a constat in prezentarea tinutei de seara. Cea mai frumoasa si eleganta a fost desemnata Irina Mesina, eleva in clasa a XII- a la Liceul Pedagogic "Spiru Haret", care de altfel mai are in palmares titlul de Miss Boboc si Miss Eleganta la concursul Miss Vrancea. Pe linga premiul de 7 milioane oferit de organizatori, Irina a cistigat si un alt premiu pus in joc, si anume sansa de a participa la un concurs international de frumusete. Aceelasi premiu i-a fost oferit si lui Carmen Oprea, in timp ce concurenta Natalia Iordan a cistigat o tinuta vestimentara completa, oferita de SC Pandora SRL Focsani. Toate concurentele au primit, pentru participare, cite 1 milion de lei vechi, precum si tinutele de zi si de seara, alaturi de alte citeva premii oferite de sponsori. In cadrul spectacolului de vineri seara nu au lipsit nici prezentarile de moda si muzica. De altfel, dupa desemnarea cistigatoarelor, atmosfera de la Extrem Club a fost incinsa de solista Anda Adam.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.