Electoral

Focşaniul merită un deputat credibil, puternic şi eficient: Sorin Hornea

Ziarul de Vrancea
6 dec 2012 2873 vizualizări
Candidatul Partidului Poporului este cea mai bună opţiune politică la alegerile parlamentare din 9 decembrie.


Sorin Hornea este candidatul cu cele mai mari şanse pentru a obţine mandatul de deputat în Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor. Cariera profesională şi cea din administaţie, precum şi faptul că a fost legat de Focşani, îl recomandă drept cel mai credibil dintre candidaţii care aspiră la fotoliul de parlamentar.
Sorin Hornea vine în faţa alegătorilor într-un context politic foarte favorabil PP – DD, partid care a obţinut un scor foarte bun la locale. De atunci, a crescut constant în preferinţele electoratului, în detrimentul partidelor vechi pe scena politică, ai căror reprezentanţi nu au făcut mare lucru pentru focşăneni.
În municipiul de pe Milcov se simte mai mult ca oricând necesitatea apariţiei unor alţi politicieni care să-i reprezinte pe focşăneni în Camera Deputaţilor, parlamentari care să fie vocea nevoilor acestora şi să se lupte din toate puterile pentru rezolvarea problemelor oamenilor. Până acum, Focşaniul a ales doar politicieni care nu au făcut nimic după ce au ajuns în Parlament, din rândul partidelor care şi-au văzut doar de propriile interese.
Sorin Hornea, candidatul PP – DD pentru Colegiul 1 Camera Deputaţilor, este omul care îi va reprezenta cu adevărat pe focşăneni dacă va fi ales în funcţie la alegerile parlamentare din 9 decembrie. La ora actuală, Focşaniul este un oraş fără o economie puternică, care nu oferă perspective pentru tineri şi condiţii decente de trai pentru bătrâni.
Lipsa locurilor de muncă este principala problemă cu care se confruntă locuitorii oraşului şi principalul motiv care a dus la o scădere importantă a populaţiei după cum arată datele ultimului recensământ. Sorin Hornea va lupta din poziţia de deputat pentru a încuraja investitorii să vină în Focşani şi pentru a determina autorităţile locale să le pese de nevoile locuitorilor. Tăierea copacilor din Sudul municipiului, în cadrul unui proiect european, a arătat ce se întâmplă când nu se ţine cont de ceea ce vor oamenii.
PP – DD este alternativa politică pentru Focşani
Alegerile locale au arătat, prin numărul mare de voturi obţinute de PP – DD, că focşănenii vor o alternativă la forţele politice care au condus până acum destinele oraşului. Deşi înfiinţat de puţin timp, PP – DD a reuşit să obţină trei mandate de consilieri în municipiul Focşani, un scor mai bun decât cel obţinut de partide cu tradiţie. Probabil acesta este cel mai bun rezultat obţinut de un partid nou apărut, ceea ce demonstrează că pentru focşăneni a venit timpul să aleagă şi altceva.
Un om precum Sorin Hornea, ale cărui acţiuni s-au bazat întotdeauna pe seriozitate, responsabilitate şi dorinţa de a face bine celor din jurul său. Iar ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale arată că focşănenii pot produce o mare surpriză pe 9 decembrie.
Social – democraţii au obţinut pe 10 iunie o victorie la limită, care nu se va mai repeta, după cum arată toate datele din acest moment. Din cele 32.934 de voturi la alegerile pentru funcţia de primar, USL a luat 17.781. Între timp PP – DD a avansat în preferinţele electoratului, bătându-se cu cei de la PDL pentru locul doi la vot în sondajele efectuate în ultima perioadă. Prin Sorin Hornea, partidul va lua în Focşani voturile pierdute de PDL ca urmare a scandalului în care este implicat Alin Trăşculescu, cele irosite de PNL ca urmare a asocierii cu PSD la guvernare, dar şi ale partidelor mici şi ale candidaţilor independenţi care au candidat la locale.
 Focşaniul vrea schimbarea. Acum are cu cine!
O particularitate a Focşaniului este faptul că la alegerile parlamentare alegătorii au votat şi mai puţin cu PSD decât la locale. Social – democraţii au pierdut oraşul atât în 2004, cât şi în 2008, iar pe 9 decembrie vor înregistra aproape sigur o înfrângere, chiar dacă sunt în alianţă cu PNL. Fără să ţină cont de focşăneni, PSD a făcut un compromis pe plan intern şi l-a adus să candideze în Focşani pe un deputat din alt colegiu, care este mult mai puţin legat de municipiu în comparaţie cu Sorin Hornea. Nici ARD nu are un reprezentant cunoscut şi credibil, iar de aici voturile nemulţumiţilor vor merge către o persoană cu notorietate şi care a demonstrat că a făcut ceva atunci când a fost în funcţie.
Dincolo de bătălia politică, este important ca focşănenii să se prezinte în număr mare la vot şi să-şi exprime opţiunea pentru deputatul lor din următorii patru ani.
Sorin Hornea – credibil, puternic, eficient
Sorin Hornea este soluţia cea mai bună pentru focşăneni în acest moment.  Candidatul PP – DD îmbină în cel mai bun mod tinereţea – are doar 40 de ani – cu experienţa politică, profesională şi administrativă. Acesta a demonstrat că poate fi un om de afaceri de succes, un politician înzestrat şi un bun prefect şi subprefect.
În timp ce iarna trecută politicienii se luptau cu zăpada vorbind la televizor, Sorin Hornea a mers prin toate locaţiile cu probleme pentru a supraveghea personal operaţiunile de deszăpezire. Tot el a fost cel care, din poziţia de prefect, a menţinut preţul gigacaloriei în Focşani la un nivel rezonabil, în timp ce alţii doreau să-l crească fără să ţină cont de problemele financiare cu care se confruntă toată lumea în această perioadă.
Programul cu care Sorin Hornea se prezintă în faţa alegătorilor este unul realist, care se concentrează pe creşterea economiei locale, adevăratul motor al dezvoltării oraşului. Investitorii aduc cu ei locuri de muncă, scăderea şomajului, mai multe posibilităţi financiare, atragerea tinerilor în Focşani etc. Un motiv important pentru care Sorin Hornea merită să fie ales deputat este faptul că, spre deosebire de alţi candidaţi, s-a născut, a fost crescut, educat şi format în Focşani. Aici a trăit şi şi-a dezvoltat cariera în afaceri şi în administraţie. Din această postură, candidatul PP – DD cunoaşte foarte bine care sunt problemele oraşului şi soluţiile de rezolvare ale acestora. Focşănenii au, în sfârşit, pe cine să pună ştampila pe 9 decembrie: Sorin Hornea!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.