Electoral

Dragă prietene,

Ziarul de Vrancea
7 iun 2012 4181 vizualizări
Poate că în ultimele săptămâni ne-am întâlnit pe una din străzile din Focşani şi am stat de vorbă, ne-am strâns mâna sau doar ne-am zâmbit. Sau poate că nu.

Oricum ar fi,  dacă nu te interesează nimic din ce se întâmplă în jurul tău, dacă nu ştii pe nimeni care trăieşte şi îndrăgeşte oraşul Focşani, te rog să nu citeşti mai departe. Acest mesaj nu îţi este adresat.
Dar dacă iubeşti Focşaniul, dacă ai copii, ai părinţi, ai prieteni aici, gândeşte-te bine. Eşti mulţumit de viaţa ta şi a lor, de modul în care arată strada ta, blocul tău, spaţiul tău verde? Ai unde să îţi scoţi copiii duminica să se joace? Să îi trimiţi la şcoală fără teama că ar putea fi atacaţi de haita de câini din cartier?
Te simţi apărat, ascultat, respectat de cei de la Primărie? Crezi că în planurile lor intră şi viitorul tău sau doar încasarea la termen a impozitului pe care îl datorezi?
Înţelepţii spun că prin credinţă poţi muta munţii din loc. Dacă noi toţi credem că oraşul Focşani poate fi şi altfel decât acum, mai primitor, mai frumos, mai  verde, schimbarea este posibilă. Dă o şansă acestei schimbări. Nu îţi privi viitorul cu resemnare, pentru că într-o zi, mai devreme decât crezi, ai putea să regreţi.
Vino la vot pe 10 iunie. Votează ce simţi că este mai bine pentru tine şi familia ta. Ai putea să schimbi ceva în Focşani sau să alegi ca oraşul, casa ta, viaţa ta să rămână la fel. Este dreptul tău şi, în egală măsură, este arma ta cea mai puternică.

Alin Trăşculescu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.