Electoral

Preşedintele Asociaţiei Tricolorul din Tivoli candidează la Tătăranu

Mihai Boicu
4 iun 2012 2818 vizualizări
In cursă s-au mai înscris patru candidaţi, în frunte cu primarul Pavel, aflat la al cincilea mandat




Georgel Matei, preşedintele Asociaţiei Tricolorul din Tivoli, s-a încris în cursa pentru funcţia de primar al comunei Tătăranu. După ce a stat 20 de ani în Italia, vranceanul a revenit anul trecut în patrie şi spune că s-a înscris în cursa electorală deoarece în comună realizările cam lipsesc şi crede că este nevoie de persoane mai tinere în primărie. “Primul lucru pe care vrem să-l facem, dacă ajung pe primar, este să accesăm fonduri europene în parteneriat cu o localitate din Italia, deoarece la ei este mult mai uşor de obţinut o finanţare, iar procedura durează doar 3 – 4 săptămani. De exemplu, în comună avem apă introdusă prin Sapard doar într-un sat”, spune Matei. Acesta a găsit un loc liber pentru a candida la PP – DD, deoarece partidele mari au veşnic aceiaşi candidaţi. Georgel Matei păstrează legături stranse cu oraşul Tivoli, unde deţine un magazin alimentar pe care l-a numit “La vranceanca”, administrat de sotia sa, şi unde trăieşte o comunitate importantă de vranceni, peste 10.000. De altfel, Matei a avut iniţiativa înfrăţirii oraşelor Focşani şi Tivoli, parafată iarna trecută după cinci ani de tatonări între autorităţile dintre cele două ţări. USL este reprezentată la alegeri în Tătăranu de primarul Nicolae Pavel, aflat în funcţie de cinci mandate. APV merge din nou pe mana lui Bănel Bărbieru, care a candidat de atatea ori cate mandate are primarul. Candidatul PRM este Leonida Fotin – Dumitru, iar cel al PNG – CD Traian Năstase. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.