Electoral

Bannere APV făcute franjuri la Boloteşti

Iulia Crețu
4 iun 2012 3086 vizualizări
“Nu le-am tăiat eu. Trebuia să şi le păzească”, reacţionează primarul

Moda bannerelor tăiate a ajuns şi la Boloteşti. Aici, două din cele trei afişe montate de candidatul APV, Gheorghe Drăgan, pe DN 2 D nu au rezistat întregi nici măcar o zi. După ce au fost montate sambătă, duminică noaptea au fost făcute franjuri, chit că afişele au fost urcate destul de sus pe stalpi. “Am pus trei bannere, două pe DN 2 D, în zona satului Găgeşti, şi unul în satul Putna. Le-au tăiat pe cele de la drumul naţional, la cel din sat nu au ajuns, poate pentru că nu este foarte vizibil. Aveam acte în regulă pentru ele, primarul ne-a spus că habar nu are cine le-ar fi tăiat. Vom face plangere la Poliţie, e o metodă josnică de a face campanie la Boloteşti”, ne-a spus George Buleandră, consilier local democrat liberal în comună. La randul său, primarul Ştefan Sachin neagă faptul că ar fi avut vreo implicare în distrugerea materialelor de campanie ale principalului său contracandidat. “Nu le-am tăiat eu. Trebuia să şi le păzească. Erau destul de sus puse, nu ştiu cine ar fi ajuns să le taie”, s-a apărat primarul. Ca la Suraia, şi la Boloteşti lupta pentru Primărie se duce pe principiul distrugerii materialelor de campanie. Pedeliştii locali cred că distrugerea are legătură şi cu domiciliul lui Marian Oprişan, liderul PSD, care are o vilă la Km 25. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Un cetatean din Gagesti, acum 4336 zile, 20 ore, 36 minute, 46 secunde
Sa-i taie gatul lui Trasculescu,nu banerele! Cat despre banere,mi se face scarba cand le vad,asa ca MAI TAIE DAN ELE,DA-LE DREACU!!!
eu , acum 4337 zile, 6 ore, 23 minute
asta e magarie marca SACHIN!!!!! nici nu stiti cat de razbunator este acest SACHIN!
d@n, acum 4337 zile, 9 ore, 8 minute, 40 secunde
Mirlanie "made in Romania"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.