Electoral

VIDEO!!!Stimaţi cetăţeni ai comunei Păuneşti

Ziarul de Vrancea
29 mai 2012 5293 vizualizări
Duminică 27 mai 2012 s-a desfăşurat pe terenul de sport al Şcoalii Generale PĂUNEŞTI, (unicul de altfel) MEMORIALUL - Cupa "Gigi Stroescu" la handbal.

 

             

 

Acţiunea a fost organizată şi sponsorizată de către domnul profesor de sport Mania Gabriel, candidat independent la alegerile locale pentru funcţia de consilier în Consiliul Local Păuneşti, şi de domnul Ionescu Constantin candidat independent la funcţia de Primar al comunei Păuneşti(poziţia .4 pe buletinul electoral de vot, pentru funcţia de primar, la alegerile locale din data de 10 iunie 2012).La această competiţie au participat Şcoala Generală Păuneşti cu 2 echipe şi Şcoala. Generală Moviliţa cu 2 echipe.
Întrecerea sportivă s-a bucurat de un real succes. Astfel au fost prezenţi părinţii şi rudele copiilor participanţi,o mare parte a cadrelor didactice din comuna Păuneşti,- în funcţie şi pensionari- un număr impresionant de tineri  doritori de mişcare, şi practicarea sportului, şi nu în ultimul rand,cetăţeni ai comunei care prin activitatea lor sportivă au purtat cu cinste de-a lungul anilor, numele comunei Păuneşti în toată ţara.Precum  domnii Mitică Savin, Ion Ologu,sau profesor Ionel Anghel.

Memorialul Cupa „Gigi Stoescu” la handbal-ediţia 2012 s-a încheiat de Duminică la Păuneşti  cu următorul clasament:

Locul I Şc. Generală Păuneşti 1
Locul II Şc. Generală Moviliţa 1
Locul III Şc. Generală Moviliţa 2
Locul IV Şc. Generală Păuneşti 2

Competiţiei ce  se doreşte a fi punctul de plecare în reînvierea activităţilor sportive din comună, i s-a dat numele de "Gigi Stroescu" în memoria celui care a fost un mare sufletist şi handbalist  în echipa de "AUR" a comunei Păuneşti.Reprezentativa amintită a comunei Păuneşti  a ocupat locul 3 pe România în Cupa Tineretului la Sate.
 Dorinţă şi talent pentru sport în comuna Păuneşti există.Lipseşte însă o sală de sport, actuala bază sportivă în aer liber nefiind dotată corespunzător pentru desfăşurarea competiţiilor de tipul celei ,menţionate.Este deasemenea absentă apa curentă, iar grupul social din curtea Şcolii Păuneşti, arată precum se vede în fotografia alăturată.

Ruşine domnule Petrilă,după 4 ani de mandat ca primar în comună!
Ruşine domnule director Bostan!
Se vede că nu aţi făcut sport, că nu vă interesează viitorul copiilor şi tinerilor din comuna Păuneşti, ci numai afacerile personale!

Vineri 1 iunie 2012  vă vom prezenta alte "realizări" ale „administraţiei Petrilă din comuna Păuneşti” în perioada 2008-2012.
 
Vă mulţumesc

Biroul de Presă  al Candidatului Independent  la funcţia de Primar al Comunei Păuneşti- IONESCU CONSTANTIN


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.