Electoral

Jurnalul de călătorii electorale al USL

Ziarul de Vrancea
20 mai 2012 1466 vizualizări
USL profită de evenimentele care au loc în judeţ pentru a-şi face campanie. Într-un comunicat de presă consilierii PSD se laudă că au bătut judeţul pentru a-i convinge pe oameni să-i voteze. Aşa au ajuns şi prin Homocea, unde s-a sărbătorit în week-end „Ziua Comunei”.

În frunte cu Nini Săpunaru, liberalii au ajuns ieri şi prin Dumitreşti şi Dumbrăveni ca să le promită oamenilor că le vor repara drumul DN2 N. A venit însă o ploaie mare care le-a mai tăiat din elanul electoral. La Focşani, Bacinschi a s-a „deghizat“ în credincios şi s-a dus la biserică duminică dimineaţa. L-a luat cu el pe mai tanărul sau coleg de partid, viceprimarul Bogdan Matişan, pe preşedinta Organizaţiei de Femei din PSD, Rodica Boboc şi alţi caţiva consilieri. Au mers la Parohia „Sfântul Ştefan cel Mare” din Sud şi nu pentru că s-au trezit plini de evlavie, ci pentru că a venit Episcopul Epifanie Norocel la sfinţirea casei de prăzmuire şi a capelei. Ce mai, nişte votanţi credincioşi! După s-au dus direct în pieţe ca să vorbească cu votanţii. Preşedintele PSD-ului din judeţ, Marian Oprişan s-a plimbat cu Jeep-ul prin Boloteşti, comuna unde are o vilă mare-mare, tot pentru a vorbi cu votanţii, potrivit aceluiaşi comunicat al USL. Şi azi se anunţă o zi plină pentru toate partidele, întrucat este sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena. Cică pe la Barseşti, de ziua onomastică, primarul Costică Harşu se pregăteşte de tăierea electorală a porcului pe care îl va împărţi cu votanţii săi. Se aude că primari de la munte ar pregăti şi nişte cărţi sfinte pe care să jure cei care mănancă pomana porcului. Pentru că nici un cadou electoral nu se dă pe gratis. Plata se face pe 10 iunie, iar plicul cu darul se introduce în urnă. (A. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.