Brand voice

ZdV te ajută să-ți prețuiești și să-ți menții sănătatea | Tema zilei: Să explorăm detoxifierea

Ziarul de Vrancea
22 aug 2019 1263 vizualizări
Să luăm un moment pentru a redefini ce înseamnă „detoxifiere”. Internetul poate fi un loc care ne poate zăpăci cu informația și există mai multe opinii publicate, variate, despre meritele diferitelor programe de detoxifiere, indiferent dacă sunt eficiente și să zicem dacă au chiar tangență cu detoxifierea.

Fiți siguri, resetarea sistemului este absolut benefică atunci când este făcută cu atenție și într-un mod sănătos. „Detox” nu trebuie să însemne o dietă în care să ne lipsim de ceea ce are nevoie organismul și să suferim de foame. Știm acum că aceste tipuri de schimbări majore și restrictive nu sunt nici sănătoase, nici durabile. Corpul nostru este de fapt o mașină uimitoare - ficatul, rinichii și colonul sunt organe foarte competente în a-și face treaba. Acestea fiind spuse, uneori chiar și cele mai bine întreținute mașini, au nevoie de o revizie din când în când.

Într-o detoxifiere sănătoasă, obiectivul este să vă susținem sistemele de eliminare naturală; nu este un plan de compensare pentru suprasolicitare. Este vorba de a schimba ceea ce pui în corpul tău - pentru a te schimba energetic - astfel încât să te simți cel mai bine. Dacă nu ați mai făcut niciodată detoxifiere și dacă doriți doar mai multe informații despre cum să o faceți într-un mod sănătos și durabil, sunteți în locul potrivit.

Am întocmit o listă principală de întrebări și răspunsuri și sperăm că o parte dintre ele sunt cele care vă frământă.

CÂND TREBUIE SĂ TE DETOXIFICI?

În condițiile în care suntem bombardați în permanență de toxine datorită poluării, erbicidelor și pesticidelor, contaminării pânzei de apă freatică, noi credem că trebuie să fim tot timpul atenți la stilul nostru de viață și să ne ajutăm organele responsabile cu acest lucru astfel încât să nu ajungă la suprasolicitare și eventual la degenerare.

O detoxifiere poate fi de ajutor dacă vă simțiți puțin „diferit”. Poate doriți să vă ridicați ceața de pe creier, să vă reduceți pofta de zahăr sau să vă îmbunătățiți nivelul de energie. Schimbarea anotimpurilor (citată în Medicina Tradițională Chineză și Ayurveda ca cel mai bun moment pentru a ne conecta “grounding” și pentru a reveni la alimente vii) este un moment minunat pentru a te îmbarca într-o detoxifiere - pentru a-ți reseta corpul susținându-l cu mese pure și hrănitoare.

CUM ALEGI PROGRAMUL DE DETOX PORTIVIT PENTRU TINE?

Totul depinde de stilul tău de viață. O cură cu sucuri ar putea fi realistă dacă nu lucrați cu normă întreagă sau dacă nu aveți copii, dar pentru majoritatea dintre noi, o detoxifiere substanțială cu alimente reale, întregi, biologice, este mai eficientă.

Căutați programe care se potrivesc stilului dvs. de viață, utilizați suplimente certificate și dovedit testate și încurajați alimentele vii, crude și biologice. 

CE ESTE IMPORTANT CÂND ALEGI UN PROGRAM DE DETOXIFIERE?

Pe scurt, căutați un program de detoxifiere care să aibă o abordare holistică, cum ar fi programul (PUNETI UN LINK CATRE PROGRAMUL NOSTRU). Alimentele ar trebui sa fie BIO, non-OMG, fără gluten și produse lactate și includ proteine ​​din plante, ceaiuri și suplimente certificate și testate. Asigurați-vă că detoxifierea dvs. include, de asemenea, exerciții precum periajul uscat al pielii pentru mișcarea limfei pentru a ajuta la susținerea procesului de eliminare a toxinelor și ceaiuri detox plus limonade.

În plus, detoxifierea potrivită ar trebui să ofere îndrumări suficiente pentru a vă entuziasma să încercați rețete noi, dar nu trebui să devină obsesive cu mâncarea. La urma urmei, dacă trebuie să deschizi o carte cu instrucțiuni de fiecare dată când ieșiți la prânz, nu este distractiv. În timp ce vă detoxificați, vă recomandăm să mâncați curat prin eliminarea alergenilor obișnuiți: gluten, lactate și zahăr adăugat și să ne asigurăm că sursele de proteine ​​sunt cât se poate de curate. Alegerea noastră de top este pe bază de plante, dar puteți încorpora și carne bio, de la animale hrănite cu iarbă, fără hormoni și /antibiotice. Este esențial să mănânci alimente cât mai neprocesate.

Și nu în ultimul rând, găsiți ingrediente care susțin în mod natural procesele de eliminare și vindecare ale corpului dvs. în timp ce vă detoxificați. Unele dintre preferatele noastre includ:

Turmericul este plin de compuși antiinflamatori puternici precum curcumina, care s-a dovedit a promova detoxifierea și vindecarea naturală a ficatului.

Suplimentele de magneziu sunt din ce în ce mai importante, deoarece deficiența de magneziu este legată de osteoporoză, boli de inimă, cefalee de migrenă și diabet.

Probioticele, in special cele care au tulpini cu Bifidobacterium BB-12 și Lactobacilus rhamnosus LGG, testate pentru a supraviețui acidul gastric.

Omega-3, acid gras cu propietăți antiinflamatoare.

Suplimente cerificate ce vin în sprijinul funcției naturale de detoxifiere a organismului.

Proteina din mazăre ajută la reglarea glicemiei și susține recuperarea mușchilor, fără a se baza pe produsele animale.

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI DETOXIFIERI COMPLETE A CORPULUI?

Și în final, ajungem la lucrurile bune! Dacă suntem sinceri și facem programul de detoxifiere cum trebuie, efectele unei dezintoxicări variază de la o persoană la alta. Adică nu există nicio modalitate de a determina cum te va afecta o curățare înainte de a o face. Odată ce treceți peste pragul de sevraj, care uneori este inconfortabil (indiferent că viciul dvs. este cofeina, alcoolul sau zahărul), detoxifierea pentru un interval de timp extins poate duce la creșterea energiei, digestie îmbunătățită, pielea mai limpede și un sentiment de bunăstare sporit. Și, desigur, detoxifierea este o modalitate excelentă de a-ți porni drumul către un stil de viață mai sănătos!

În cele din urmă, când vine vorba de post-detoxifiere, veți dori să mențineți efectele pozitive. Puteți face acest lucru integrând încet sfaturile și rețetele pe care le-ați folosit în timpul dezintoxicării în rutina normală. Ăi acesta este secretul unei Sănătăți Vibrante…un stil de viață ce se bazează pe alegeri educate.

*Aceste informații sunt prezentate doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate diagnosticării sau prescrierii pentru orice condiție medicală sau psihologică, nici pentru a preveni, trata, atenua sau vindeca astfel de afecțiuni. Informațiile conținute în acest document nu au ca scop înlocuirea unei relații personale cu un medic sau cu un medic specialist calificat. Prin urmare, aceste informații nu sunt intenționate ca sfaturi medicale, ci mai degrabă o împărtășire a cunoștințelor și a informațiilor bazate pe cercetare și experiență. Vă încurajăm să vă faceți propriile decizii referitor la sănătatea dv., pe baza parteneriatului cu un profesionist calificat în domeniul sănătății.

ARTICOL TRADUS ȘI ADAPTAT DE VIOREL CIUREA

PODUS:Program 28 de zile vitalitate - detox 2019 | Calea către energizarea și revitalizarea corpului 

Vă prezentăm în continuare un program unic în România de detox inteligent, rapid, simplu și eficace: Colon - Ficat - Piele!

-Doriți să vă regăsiți cât mai ușor și mai rapid silueta și energia după această vară plină de petreceri? 

-Simțiți că ficatul și colonul au nevoie de o pauză?

-Doriți să vă ajutați organismul să elimine toxinele acumulate?

-Doriți să îi mulțumiți ficatului pentru că vă susține în fiecare zi a vieții?

Inutil de a ne ascunde, organismul care funcționează optim, trebuie să elimine reziduurile în fiecare zi!

Suntem înconjurați de zeci de mii de toxine care pătrund în organismul nostru și care trebuie eliminate sau neutralizate pe cât posibil!

A SOSIT TIMPUL CA MĂCAR O DATĂ PE AN SĂ SPUNEȚI STOP TOXICITĂȚII DIN VIAȚĂ!

Deci, nimic mai simplu! Participați împreună cu noi, la programul nostru VITALITATE-DETOX 2019 care se derulează pe o PERIOADĂ DE 28 DE ZILE (1 - 29 SEPTEMBRIE 2019) precedată de o SĂPTĂMÂNĂ PREGATITOARE (25 - 31 AUGUST 2019) !

PERIOADA DE ÎNSCRIERE ESTE 5 - 23 AUGUST 2019!

PROGRAMUL NOSTRU ARE URMĂTOARELE SCOPURI:

-Favorizarea funcționării optime a ficatului și colonului

-Promovarea proceselor naturale de detoxifiere a organismului și eliminarea toxinelor

-Favorizarea digestiei și a tranzitului intestinal normal

-Ameliorarea disconfortului digestiv

-Scăderea greutații corporale

-O gândire clară și un somn mai odihnitor

-Creșterea imunității și a nivelului de energie

-Reducerea inflamației latente din corp care reprezintă cauza multor probleme de sănătate

-Reducerea retenției de apă

-O piele mai sănătoasă și mai strălucitoare


CE CONȚINE PROGRAMUL?

✔un grup privat FB, unde veți avea acces la Liliana și veți avea suportul necesar și răspunsurile la eventualele întrebări

✔3 - 4 postinguri pe zi cu informații practice, utile, care vă vor ghida și servi toată viața pentru a reduce zilnic cantitatea de toxine din corpul și casa dumneavoastră

✔14 rețete de shake-uri delicioase cu impact glicemic scăzut

✔14 rețete de supe detox delicioase

✔28 de rețete de mâncare și salate detox gustoase și hrănitoare

✔rețete de limonade, ceaiuri și sucuri antiinflamatorii & detoxifiante

✔listă de cumpărături necesare pentru că fiecare rețetă e preparată în maxim 30 de minute.

PROGRAMUL E BAZAT PE O ALIMENTAȚIE VIE, ANTIINFLAMATORIE, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ PRODUSE LACTATE ȘI NETRANSFORMATE! TOATĂ MÂNCAREA PREPARATĂ ÎN ACEST PROGRAM ESTE CU IMPACT GLICEMIC SCĂZUT! 

✔exerciții de detoxifiere a limfei și a pielii

✔exerciții de detoxifiere a mentalului

✔suplimente de calitate superioară, brevetate, certificate independent 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ și testate clinic fără de care nu se poate face programul în mod optim

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

➡toți românii care au peste 18 ani și care locuiesc în următoarele țări: România, Franța, Italia, Olanda, Belgia, Spania, UK, Germania, Austria, Irlanda, Luxemburg, SUA, Canada, Australia și Noua Zeelandă!

➡să completați formularul de înscriere și să plătiți valoarea produselor (vă rugăm să cereți formularul de comandă ca să aflați prețul produselor pentru țara în care locuiți)

➡DA, SUPORTUL ȘI INFORMAȚIILE DIN ACEST PROGRAM SUNT GRATUITE pe perioada celor 28 de zile și după, dar este necesar să vă cumpărați produsele de  nutriție celulară USANA recomandate de noi.

➡Ca să maximizați rezultatele pozitive ale acestui program, va trebui să urmați indicațiile noastre referitor la structura programului, alimentele pe care trebuie să le consumați, antioxidanții și shake-urile care sunt parte a acestui program.

DAR, CU ATÂTEA PRODUSE ȘI PROGRAME CARE SUNT PE PIAȚĂ, DE CE SĂ-L ALEGEȚI PE AL NOSTRU? HAIDEȚI SĂ VEDEM….

-Toate informațiile obținute au fost dovedite științific

-Noi trăim acest mod de viață de ani de zile, nu propunem nimic până noi nu l-am testat înainte

-Produsele sunt certificate, brevetate și testate clinic, fiind utilizate de sportivi profesioniști și de elită

-Nu conțin zahăr

-Nu conțin organisme modificate genetic

-Sunt fără gluten și fără produse lactate 

-Nu sunt produse proteice, sunt create având o formulă fundamentată științific și echilibrată d.p.d.v. al macronutrienților și asta înseamnă, proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase, fibre și prebiotice, adică nu ne bazăm pe o dietă din care lipsesc componentele esențiale și care dă rezultate doar de moment.

ACCEPTUL ÎN PROGRAM SE FACE PE BAZA DOVEZII (FACTURA) CUMPĂRĂRII PRODUSELOR USANA, RECOMANDATE PENTRU ACEST PROGRAM

Pentru detalii referitor la produsele pe care trebuie să le utilizați și costul necesar, vă rugăm să ne contactați.

Veți primi materiale informative pentru structura programului, produse și prețuri.

Ne puteti contacta 

-pe e-mail: revolutieinsanatateata@gmail.com

-pe WhatsApp: 0722243496

Citiți și:ZdV te ajută să-ți prețuiești și să-ți menții sănătatea | Tema zilei: Cum să reducem toxinele din corp pentru a ne recâștiga sănătate

Citiți și:ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre ”Axa creier- intestin”;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre detoxifiere.Principalele 8 motive ca să vă detoxificați corpul;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre: cum să ne detoxifiem?;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre: ficat;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre: diete;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Instrucțiuni pentru a îmbătrâni frumos și sănătos;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre: Stresul și oboseala glandelor suprarenale;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre:mersul pe jos și activitatea fizică;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre:Sistemul limfatic;

ZdV te ajută să-ți protejezi și să-ți menții sănătatea | Astăzi despre:Ghidul pentru o mâncare colorată;

ZdV te ajută să-ți prețuiești și menții sănătatea ta | Astăzi despre toxicitate;

ZdV te ajută să-ți prețuiești și să-ți menții sănătatea | Astăzi, despre sănătatea sistemului imunitar!;

ZdV te ajută să-ți prețuiești și menții sănătatea ta | Astăzi despre mineralele esențiale pentru sănătatea noastră;

ZdV te ajută să-ți prețuiești și menții sănătatea ta | Astăzi despre articulațiile noastre și sănătatea lor;

ZdV te ajută să-ți prețuiești și să-ți menții sănătatea | Tema zilei: Cu ce ne ajută natura să ne vindecăm?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.