Brand voice

Tehnici populare de micropigmentare buze

Ziarul de Vrancea
17 ian 2023 1228 vizualizări

Avantajele serviciului de micropigmentare buze pot fi descoperite de orice femeie. O astfel de procedură relativ simplă și absolut sigură vă oferă frumusețe, feminitate și încredere în propria persoană. 

Micropigmentarea buzelor presupune injectarea pigmentului în piele la adâncimea de 1 milimetru și o umbrire fină. Pigmentul este pe bază de apă și minerale, este bine perceput de organism, nu provoacă reacții adverse sau alergii, iar după un timp se absoarbe și se elimină din organism în mod natural. Pentru micropigmentarea buzelor se pot folosi pigmenți de orice culoare. Alegerea pigmentului depinde de tehnica și de preferințele personale. Discutăm despre acest subiect în continuare.

Ce tehnici sunt folosite pentru micropigmentarea buzelor?

Printre ofertele artiștilor de machiaj semipermanent se întâlnesc o varietate de denumiri pentru aceste tehnici. De fapt, aceasta este doar un truc de marketing. Există doar 3 tehnici, care și sunt cele mai solicitate.

Tehnica de micropigmentare buze aquarelle

Aceasta este cea mai recentă și mai populară metodă de micropigmentare a buzelor. Tehnica se distinge prin rezultatul său natural. Nu se folosesc culori aprinse, dar nuanțe nude, pastelate, care sunt intens umbrite. Ca rezultat, buzele arată ușor colorate, fresh și luxuriante.

Avantaje:

Dezavantaje:

Această tehnică este potrivită femeilor care folosesc nuanțe fine și pastelate pentru machiaj, luciu de buze transparent sau roz. Acuarela conferă strălucire cu puțin mai mult decât culoarea naturală a buzelor și arată foarte natural. Este perfectă pentru persoanele care nu le plac rujuri cu textură densă și își doresc un efect fresh pe buze.

Tehnica ombre

Tehnica clasică de micropigmentare a buzelor, care imită rujul de buze. Poate fi folosită orice culoare, de la nuanțe de roz și corai până la roșu intens. Pigmentul este injectat în piele, creând un efect de colorare densă. Tehnica ombre poate fi aplicată cu conturare sau fără. Conturarea presupune folosirea unei culori diferite a pigmentului pentru a imita creionul de buze. Conturul poate fi folosit pentru a crea sau corecta forma buzelor, făcându-le să pară mai mari. Tehnica fără conturare presupune injectarea pigmentului în forma naturală a buzelor sau depășirea acesteia cu o fracțiune de milimetru pentru mărirea vizuală.

Avantaje:

Dezavantaje:

Această tehnică se potrivește doar celor care sunt obișnuiți să folosească rujuri cu texturi dense și pigmentate.

Tehnica 3D

Tehnica se caracterizează prin utilizarea mai multor nuanțe de pigment concomitent, pentru a adăuga vizual volum buzelor. În acest scop, se folosesc 3 sau mai multe nuanțe, printre care unele mai închise și altele mai deschise, pentru a crea accente frumoase. 

Toate culorile și nuanțele pot fi alese de către tehnician în funcție de stilul individual de culoare a clientei, precum și preferințele acesteia.

Avantaje:

Micropigmentarea buzelor vă oferă confort, încredere și comoditate în fiecare zi. Astfel nu trebuie să vă faceți griji dacă buzele vă sunt frumos vopsite. Buzele arată bine îngrijite în orice situație. Tehnica nu impune o îngrijire post-procedură complicată a zonei. Urmând recomandările dermopigmentistului, pielea se va reface rapid și fără durere. In total, luând în considerare corecția ca o a doua etapă a procedurii de micropigmentare buze, efectul durează cel puțin 1,5-2 ani și oferă numeroase beneficii în fiecare zi. Trebuie doar să alegeți tehnica ce vi se potrivește.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.