Brand voice

Proiectul „Adoptă un drum în Moldova” a ajuns în județul Vrancea. Poți monitoriza lucrările pe drumurile pe care le folosești!

Ziarul de Vrancea
2 iun 2020 2039 vizualizări

Ești nemulțumit de drumurile din județul tău? Acum poți face ceva: vino alături de noi și monitorizează lucrările pe drumurile pe care le folosești!

Asociația civică Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei dorește voluntari care să se implice în proiectul „Adoptă un drum în Moldova” și să participe la acțiunile de monitorizare a lucrărilor pe drumurile din județul Vrancea, din apropierea localității lor de reședință.

Căutăm voluntari din localitățile: sat Mihălceni - comuna Ciorăști, comuna Bălești, comuna Vulturu, comuna Fitionești, comuna Vrâncioaia, comuna Tănăsoaia, comuna Corbița, comuna Negrilești, comuna Vidra, comuna Vizantea-Livezi, comuna Câmpuri, comunele Valea Sării, Năruja, Paltin, Nereju,  sat Brădăceşti, comuna Poiana Cristei, comuna Golești, comuna Vîrteșcoiu,Comuna Cîrligele, Comuna Cotești, satul Voetin, comuna Sihlea, comuna Obrejița, comuna Tâmboiești, comuna Bordești  care să verifice următoarele lucrări:

În acest fel, controlezi ce fac autoritățile cu banii tăi.

Pozele și filmulețele trimise de tine sunt foarte importante!

Vor fi încărcate pe o hartă online a drumurilor din Moldova, așa încât fiecare cetățean interesat, de oriunde, poate da click și vedea starea de moment a lucrărilor.

Implicarea ta ne va ajuta să avem o imagine corectă asupra infrastructurii atât de necesare din județul tău și din toată regiunea noastră.

Acțiunea ta va pune presiune pe administrația județeană pentru a face drumurile de care ai nevoie la timp și de calitate.

Vino cu noi, implică-te, e vorba despre banii tăi și șoselele tale!

Sună la numărul 0745 345100 sau completează formularul de aplicare pentru a deveni Voluntar care Adoptă un drum în Moldova

Despre proiectul „Adoptă un drum în Moldova”

„Adoptă un drum în Moldova” este un proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (http://www.inovarecivica.fdsc.ro/).

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.