Brand voice

Peste 100 de milioane de utilizatori Apple sunt cu ochii pe ceas

Ziarul de Vrancea
19 feb 2021 1456 vizualizări

Analistul de încredere Apple, Neil Cybart, a distribuit un raport care arată că există în prezent peste 100 de milioane de oameni care poartă un Apple Watch. Potrivit analizei realizate, gadget-ul a avut nevoie de mai puțin de șase ani pentru a trece acest prag. Unele dintre datele dezvăluite de analist susțin că 30 de milioane de utilizatori noi au început să utilizeze un Apple Watch în 2020, un număr mai mare decât al celor din 2015, 2016 și 2017 la un loc.

"La 100 de milioane de utilizatori, Apple Watch este al patrulea cel mai mare produs Apple, pe primele trei locuri aflându-se iPhone, iPad și Mac. Privind traiectoria actuală a vânzărilor, ar fi possibil ca Apple Watch să depășească Mac-ul în 2022. Depășirea iPad-ului va dura însă mai mult și o estimare mai exactă va putea fi realizată tot pe baza traiectoriei vânzărilor", a spus analistul într-un comunicat.

Întrucât SUA a fost ca un fel de fortăreață Apple Watchtimp de ani de zile, adoptarea dispozitivului în țară a avut tendințe de creștere semnificative în comparație cu cifrele globale. La sfârșitul anului 2020, aproximativ 35% dintre utilizatorii de iPhone din SUA purtau un Apple Watch. Analiza subliniază, de asemenea, că Apple Watch a fost popular în rândul consumatorilor, deoarece are un „factor cool”, totodată pentru că este un nou tip de produs și pentru că oferă caracteristici unice, cum ar fi activitatea de monitorizare a semnelor vitale.

Apple Watch vine, de asemenea, cu posibilitatea de a juca jocuri. Chiar dacă acestea sunt destul de simple, din cauza dimensiunii, rezoluției și opțiunilor de control limitate ale dispozitivului, este totuși o mare surpriză că te poți distra accesându-le direct de pe o brățară de la încheietura mâinii. Pocket Bandit, Elevate, Life line sunt numele jocurilor care au fost special create în acest scop, ceea ce înseamnă că nu poți accesa nici un site web cu jocuri online care îți vine în mod aleatoriu în minte. Pe de altă parte, de pe Apple Watch poți intra într-adevăr pe orice site. Este posibil să te afli în mișcare și să vrei să îți faci o idee despre o platformă online înainte de a scoate telefonul din buzunar. Odată ce ai verificat acest lucru, poți descărca aplicația sau aplicațiile pe care platformele complexe precum Unibet le-au creat special pentru iubitorii de sport, în cazul lor. Nu poți avea așteptări atât de mari încât să îți dorești să aduci Nintendo pe un Apple Watch; în schimb, îl poți considera mica ta consolă de mână pentru activități mai simple.

Acesta poate juca și rolul unui difuzor mic Bluetooth. Este posibil să răspunzi la un apel de pe Apple Watch, dar ideal este să alegi această opțiune doar pentru apeluri mai scurte, deoarece calitatea audio nu este la fel de bună ca atunci când vorbești folosind difuzorul pe iPhone. Este util atunci când lucrezi la un proiect sau când ai mâinile ocupate, dar ești în dezavantaj când te afli în locuri publice. Nu poți folosi difuzorul oriunde.

Apple a echipat ceasul inteligent și cu muzică; a inclus aplicația Podcasts, prin care poți sincroniza podcast-urile de pe telefon.

Pe lângă aspectele menționate, mai există încă multe alte lucruri pe care le poți face pe acest dispozitiv minune. Unele sunt simple, altele mai complicate, iar cele mai multe sunt uimitoare numai atunci când le încerci, chiar fără să realizezi o conexiune cu telefonul.

Într-un raport recent al Statista, Apple Watch deține în prezent 55% din piața globală de dispozitive purtabile, în timp ce Samsung deține doar o cotă de 13,9%. Al treilea jucător notabil din acest sector este Garmin, cu o cotă de 8% din piața globală.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.