Brand voice

Moripan organizează o tombolă cu premii în valoare de peste 2000 lei pentru vrânceni

Ziarul de Vrancea
30 mai 2023 1568 vizualizări

Cea mai mare firmă de panificație și patiserie din Vrancea, cu peste 110 angajați, Moripan pune accentul pe tradiție și gusturi autentice. În cei 31 de ani de activitate, gama de produse a fost diversificată, dar pasiunea pentru a oferi servicii premium a rămas aceeași.

Compania se mândrește cu peste 20 de sortimente de produse proaspete de panificație – o mare parte având ca ingredient principal maiaua naturală. În perioada 22 mai – 22 iunie 2023, Moripan își răsplătește clienții cu premii în valoare de peste 2000 lei.

Maiaua - ingredient cheie în produsele Moripan. Gust și aromă ca pe vremuri.

Printre cele mai cunoscute produse Moripan se regăsesc: pâinea tihnită, pâinea bunicuței, pâinea intermediară și pâinea cu semințe și secară. Pâinea tihnită este vedeta Moripan, datorită gustului și aromei autentice de maia naturală, care te duce cu gândul la vremurile de odinioară.

Calitatea și siguranța sunt valorile care dictează fiecare etapă a procesului de producție Moripan. Tocmai de aceea, rezultatele finale răsfață papilele gustative și oferă chiar și celor mai pretențioși gurmanzi experiențe memorabile.

Produsele Moripan - gustul adevărat de maia naturală

Maiaua este un agent de fermentare, care se folosește în aluaturile dospite cu făină (pâine, aluat de pizza, cozonac, etc.) Maiaua se mai numește și drojdie naturală, drojdie sălbatică, plămădeală, sau bash. Moripan și-a propus încă de la început sa reproducă maiaua „sălbatică”într-un mod cât mai natural, cu un gust intens exact ca pe vremuri.

Pe vremuri, maiaua naturală se obținea în urma unui proces de fermentație de aproximativ 10 zile, în funcție de calitatea ingredientelor folosite. Astăzi, la Moripan, datorită investițiilor de ultimă generație, reușim să aducem proprietățile și beneficiile maielei de odinioară în 6-8 ore de fermentație.

Maiaua folosită la Moripan este produsă în instalații folosind făină albă de grâu, făină de secară, apă potabilă și drojdie de panificație într un procent foarte scăzut. Acest tip de maia a permis firmei Moripan să utilizeze cantități foarte mici de amelioratori și drojdie in compozitia produselor de panificatie, comparativ cu alți producători din industrie.

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul că oferă o calitate excepțională pâinii, având un gust și o aromă specifică. Produsele pe bază de maia naturală își păstrează prospețimea pe o perioadă mai îndelungată.

Știați că acest ingredient ajută la îmbunătățirea sănătății intestinale și la creșterea imunității? Maiaua naturală devine, pe zi ce trece, un element indispensabil unui organism armonios. Nu conține aditivi și ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge.

Bucură-te acum de produse naturale și participă la tombola Moripan desfășurată în perioada 22 mai - 22 iunie!

Vrei să deguști unele dintre cele mai gustoase produse proaspete de panificație și patiserie? Participă la tombola organizată de Moripan și pofta pentru arome autentice îți va fi răsplătită!

Premiul cel mare este în valoare de 1000 de lei, bani pe care îi vei primi și îi vei putea cheltui după bunul plac. sau unul dintre cele 10 coșuri cu bunătăți Moripan.

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi produse în valoare de 40 de lei din magazinele Moripan și să înscrii bonul la tombolă. Cu cât înscrii mai multe bonuri, cu atât ai mai multe șanse de câștig. Totuși, este important să păstrezi bonurile pentru a putea revendica premiul. Campania este valabilă în toate magazinele Moripan din județul Vrancea.

Moripan - 31 de ani de tradiție în arta panificației și patiseriei!

Participă și tu și bucură-te de produse proaspete din maia naturală!

Află mai multe informații despre produsele Moripan pe www.moripanjaristea.com sau pe pagina de Facebook Moripan Jariștea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.