Brand voice

Caută online camionul ideal pentru marfa ta

Ziarul de Vrancea
22 iul 2013 2893 vizualizări
EasyCargo.ro a dezvoltat o bursă online de trasport marfă, portal de unde poţi găsi camionul ideal pentru orice tip de marfă

În ziua de astăzi transportul de marfă a devenit mai rapid şi este la îndemâna tuturor să caute transportatorii de care au nevoie. Acum este mult mai simplu să găseşti un camion care este gata să îţi preia marfa în cel mai scurt timp sau să îţi găseşti clienţi dacă deţii un autovehicul adecvat transporturilor de bunuri. Indiferent dacă vrei să transporţi cartofi de la Iaşi la Huşi sau fier vechi din România în Franţa acum este uşor să găseşti ceea ce cauţi.  Serviciul “EasyCargo.ro” – bursă online de facilitare a activităţii de transport marfă- permite publicarea unor anunţuri prin care sunt oferite servicii de transport marfă, fiind puse la dispoziţie camioane care circulă pe diferite rute şi care sunt gata să preia mărfuri, dar şi anunţuri prin care se caută un anumit tip de autovehicul, capabil să transporte încărcături distincte.
Datorită dezvoltării transporturilor au ajuns să fie foarte folosite şi cele terestre, iar pe distanţe mici şi mijlocii este ideală utilizarea acestui tip de transport. Odată cu dezvoltarea drumurilor şi şoselelor care s-a accentuat semnificativ în ultimele decenii, transportul mărfurilor de tonaje mici s-a dezvoltat foarte mult, iar prin intermediul site-urilor -  cum ar fi “EasyCargo.ro” - se poate găsi mult mai uşor şi mai rapid serviciul de care oamenii au nevoie.
Dubiţele şi camioanele care sunt disponibile pe „EasyCargo.ro” sunt împărţite în două categorii: interne şi internaţionale, adică cele care pot transporta marfă în cadrul ţării noastre şi cele care pot ieşi în afara graniţelor. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre bunurile care aşteaptă un vehicul pentru a fi transportate. De asemenea există o gamă largă de maşini care au diferite dotări şi capacităţi, ceea ce face foarte simplă găsirea serviciilor de care oamenii au nevoie. De exemplu pe site sunt disponibile atât dubiţe de tonaj mic, de o tonă, cât şi camioane sau trailere care au capacitate de până la 32 de tone.

În ceea ce priveşte distanţa, mărfurile pot fi transportate pe raza câtorva sute de kilometri sau internaţional, pe distanţe de până la 2000 de kilometri. Publicarea anunţurilor pe site este gratuită, fiind necesară doar crearea unui cont prin intermediul căruia se pot publica anunţuri se vor afişa mai multe informaţii despre persoanele care oferă serviciile de transport marfă. De asemenea site-ul oferă şi suport telefonic, punând la dispoziţia posibililor clienţi trei numere de telefon din trei reţele de telefonie diferite pentru ca oamenii să se poate informa.
Mai multe detalii puteţi găsi accesând site-ul www.easycargo.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.